listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 250.000

Borodinstraat 60

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 102 Woonoppervlakte
  • 171 m2
Aan een prachtige laan met volwassen bomen ligt aan het groen deze ruime tussenwoning met vier slaapkamers en diepe tuin op het oosten. Vanuit de woning heeft u vrij uitzicht over gemeentelijke groenvoorziening met speeltuin. Parkeren is vrij en kan voor de woning. 

Indeling 

Begane grond

Entree in hal met garderoberuimte, meterkast en trapopgang naar de verdieping. Toiletruimte met staand toilet en deze ruimte is geheel betegeld. Vanuit de hal toegang tot woonkamer en keuken. Doorzon-woonkamer met grote raampartijen, spachtelputz wanden en een tegelvloer. Open keuken met rechte opstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin. 

1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Vanuit de overloop toegang tot drie royale slaapkamers van ca. 12 m2, 15 m2 en 6,5 m2. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen. Badkamer met ligbad en dubbele wastafel, ook hier een groot raam aanwezig. 

2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Voorzolder met de opstelling van de CV-ketel en de aansluiting voor de wasapparatuur, daarnaast is er bergruimte achter de schotten en een dakraam aanwezig. Ruime zolderkamer met dakkapel en bergruimte achter de schotten. 

Buiten

Voortuin, geheel voorzien van bestrating. Achtertuin op het oosten met terras aan de woning en voldoende ruimte voor het aanleggen van een groene en/of kindvriendelijke tuin. Stenen berging over de volle breedte van de woning met achterom. 

Bijzonderheden:
- energielabel D
- bouwjaar van de woning is 1969
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 250.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
353 m3
Perceel
171 m2
Woonoppervlakte
102 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
16 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.