listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 925.000

Spoorlaan 98

Tilburg
  • 7 slaapkamers
  • 288 Woonoppervlakte
  • 428 m2
Op eersteklas locatie treft u dit prachtige herenhuis, gelegen op de hoek van een blok van drie -omstreeks 1928 gebouwde- herenhuizen naar een ontwerp van architect Van de Beld. Niet alleen het qua omvang zeer royale woonhuis maar zeker ook de (voor stadsbegrippen) enorme tuin zijn een lust voor het oog en zullen voor vele jaren woongenot zorgen zoals ook de huidige bewoners er al meer dan 40 jaar van genoten hebben.

Deze sfeervolle en verzorgde woning biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden en is door haar ligging op alle fronten (auto-treinverbindingen) uitstekend bereikbaar en dat op loopafstand van het centrum van Tilburg.

Indeling begane grond

Royale entree met imposante trappenhal met vide, toilet met fontein, garderobe en meterkast. Toegang tot de woonkeuken, de kelder en de bijkeuken enerzijds en de prachtige living anderzijds. De woonkeuken beschikt over een keukenblok met inbouwapparatuur en toegang tot de prachtige wijnkelder met stookruimte alwaar opstelling CV ketel en boiler (Remeha, 2006). De kelder wordt uitstekend geventileerd en is droog. Bijkeuken met opstelling was apparatuur en vaste kasten, alsmede een dienstingang aan de zijkant van het woonhuis. De living is royaal en schitterend. Het gezellige zitgedeelte aan de voorzijde met open haard en het eetgedeelte met openslaande tuindeuren aan de achterzijde in combinatie met het hoge plafond en de fraaie visgraat parketvloer bieden de rust waar je naar op zoek bent als je thuis komt. Dat ervaar je ook in de prachtige, pal op het zuiden gelegen, achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met vide en toegang tot toilet (hangcloset). Twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met erker en toegang tot balkon en met vaste kast. Aan de achterzijde eveneens twee kamers waarvan één met twee vaste kasten en de hoofdslaapkamer met kleedkamer en toegang tot een terras. Tevens toegang tot de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De badkamer is uitgevoerd in fraai 'boothout'. De eerste verdieping is gedeeltelijk voorzien van een parketvloer.

Tweede verdieping

Zeer verrassende verdieping. Hier treft u nog eens drie (charmante) slaapkamers, twee bergzolders en veel kastenwanden op de overloop alsmede een douche met toilet. Via één van de slaapkamers betreedt u het dakterras. De slaapkamers beschikken allen over een vaste wastafel.

Tuin

Prachtige tuin pal op het zuiden gelegen met terrassen, borders, gazon en een berging. De brede zij-ingang met poort is erg praktisch ten behoeve van fietsen, kliko's en zelfs indien gewenst voor een (kleine) auto.

Algemeen

* De woning beschikt over diverse (elektrisch bedienbare) zonneschermen
* Overwegend houten kozijnen met dubbele beglazing, deels staal met dubbele beglazing en ter plaatse van de trappenhal staal met een voorzetraam
* Glas-in-lood voorzien van voorzetramen
* Schilderwerk jaarlijks bijgehouden
* Spouwmuurisolatie aan de Oostkant van de woning en op de hoek van de noordoostkant
* Begane grond voorzien van een betonvloer, verdiepingsvloeren hout
* De begane grond is voorzien van handmatig bedienbare rolluiken
* Uniek object op toplocatie gelegen
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 925.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1192 m3
Perceel
428 m2
Woonoppervlakte
288 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Overig inpandige ruimte
31 m2
Bouwjaar
1928
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.