listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 795.000

Burgemeester Jansenstraat 37

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 156 Woonoppervlakte
  • 387 m2
Deze in 2013/2014 compleet gerenoveerde en uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met oprit en garage is gelegen op een uitstekende locatie in de geliefde wijk Zorgvlied. De woning is niet alleen aangepast naar de wensen van deze tijd maar ook op uniforme wijze van onder naar boven modern ingericht.

De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het centrum van Tilburg. De wijk zelf kenmerkt zich door haar prachtige lanen en kind vriendelijkheid. Het woonhuis is volledig gerenoveerd en maximaal uitgebouwd. Binnen en buiten is de afwerking van een hoog niveau met duurzame materialen.

Indeling begane grond

Royale entree/hal met trapopgang voorzien van fraai sierwerk, op maat gemaakte garderobekast en extra royaal toilet met hangcloset en fontein. Prettig is ook de daglichttoetreding / natuurlijke ventilatiemogelijkheid. Toegang tot een forse kelder met opstelling van de volledig gemoderniseerde meterkast. De kelder zelf wordt uitstekend geventileerd en is droog. Via de hal toegang tot de prachtige L-vormige living met open haard en een bijzonder fraai uitzicht over de voor het pand gelegen groenvoorziening annex bomenpleintje. In de L nog een gezellige speelhoek voor de kinderen en dankzij de vele grote raampartijen ontzettend fijne lichtinval. Fraaie keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, dubbele spoelbak met Quooker. Het plafond beschikt over inbouwspots en een loopdeur naar de tuin. Ook in de keuken weer een groot raam wat voor een fijne lichtinval zorgt. Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten parketvloer in visgraat motief met vloerverwarming.

Eerste verdieping

Hoofdslaapkamer met openslaande tuindeuren en toegang tot een royale walk-in-closet met vaste kasten en daglichttoetreding. De slaapkamer kent een vrij zicht naar de achtertuin. De tweede slaapkamer beschikt over een luxe maatwerk kastenwand en kijkt schitterend uit over de aan de voorzijde gelegen groenvoorziening. Beide slaapkamers zijn royaal opgezet. Luxe badkamer met elektrische vloerverwarming en voorzien van ligbad (Villeroy & Boch) met tableau, inloop-/regendouche, design wastafel met twee kranen (Villeroy & Boch) en verder beschikt de badkamer over een plafond met inbouwspots, een decorradiator en ook weer enorm veel daglichttoetreding. Overloop met separaat hangcloset. De badkamer en het toilet zijn voorzien van mechanische ventilatie. 

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Voorzolder met opstelling wasmachine en droger in vast meubel en veel opbergruimte. Opstelling CV combiketel (Nefit, 2017) en unit mechanische ventilatie ten behoeve van de badkamer. Tot slot twee super leuke vrijwel identieke slaapkamers met dakkapel en veel bergruimte toegankelijk via fraaie volle deuren met mooi beslag.

Tuin

Heerlijke en kind,- en hond vriendelijk aangelegde achtertuin op het zuidwesten. Volop zon én privacy!! Met een groot terras achter de woonkamer met een elektrisch zonnescherm, een tuin met gazon gouden regen, rododendrons, beukenlindes, conifeer heg, zandbak en trampoline is het hier genieten geblazen. De achter-/zijtuin is omheind met een stenen muurtje en deels met een keurig hekwerk. De garage is toegankelijk via een poort aan de zijkant met een oprit en is onderverdeeld in een garage en een via een aparte ingang bereikbare berging. 

Algemeen
* Nieuwe kozijnen met HR ++ beglazing 2013/2014
* Dak/muur en vloerisolatie
* Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk
* Alle leidingen en elektra vernieuwd
* Alarminstallatie
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 795.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
537 m3
Perceel
387 m2
Woonoppervlakte
156 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
26 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
9 m2
Bouwjaar
1954
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.