listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 450.000

Burgemeester van de Mortelplein 114

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 130 Woonoppervlakte
  • 131 m2
Aan één van de leukste pleinen van Tilburg in gewilde woonwijk Zorgvlied ligt deze royale, uitgebouwde en in 2019 gemoderniseerde tussenwoning. Het Burgemeester van de Mortelplein kenmerkt zich door het vele groen voor de deur, de diverse winkels, de Christoffel school op loopafstand en nabij de uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Indeling begane grond

Entree/hal voorzien van tegelvloer. Modern toilet (hangcloset) met fontein, deels betegeld en deels voorzien van stucwerk wanden. Trapopgang met kelderkast waar ook opstelling meterkast (voldoende groepen met aardlekschakelaar) en aansluitend een tussenhal annex bijkeuken met koffiecorner en mogelijkheid voor opstelling wasmachine / droger. De gezellige woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt een prachtig uitzicht over het Mortelplein. Aan de achterzijde is de woonkeuken gelegen met kook-spoeleiland en eetkamer. De open, luxe keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit, combimagnetron, oven, koelkast en verder beschikt de keuken over veel lades en kasten en een grote apothekerskast. De zitkamer en het eetgedeelte beschikken over een houten vloer en openslaande tuindeuren. Tevens een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle vertrekken. Hoofdslaapkamer met airconditioning, vaste kast en kaptafeltje. Luxe en moderne badkamer (2019) voorzien van ligbad met TV, dubbele wastafel in meubel, hangcloset en inloop-/regendouche. Wanden voorzien van tegelwerk en stucwerk. Ingemetseld handdoek rek. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en vanuit hier ook weer prachtig uitzicht over het Mortelplein. Tot slot een grote kledingkamer / walk-in-closet met inbouwverlichting. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Voorzolder met opstelling CV combiketel (Intergas), opstelling wasmachine en droger, velux dakvenster en bergruimte. Fraaie derde slaapkamer met airconditioning, dakkapel, velux dakvenster en vaste kast. Eveneens voorzien van een laminaatvloer.

Tuin

Op het noordoosten gelegen sfeervolle netjes aangelegde achtertuin voorzien van bestrating en deels overdekt terras. De voormalige berging is omgebouwd tot een kantoor (2020) met TV-internet, plafond met inbouwspots en openslaande tuindeuren. De achterom is afgesloten en komt uit in de Burg. Vonk de Bothstraat.

Algemeen

* Houten kozijnen met dubbele beglazing;
* CV combiketel (Vaillant);
* Instapklare woning op top locatie;
* Aanvaarding in overleg.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 450.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
485 m3
Perceel
131 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
8 m2
Bouwjaar
1957

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.