listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 305.000

Buxusplaats 67

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 74 Woonoppervlakte
Dit ruime en lichte appartement ligt op de eerste verdieping en heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een eigen berging. Het fraai gebouwde complex ('Holland Staete') beschikt over een lift en het ligt in het centrum nabij het stadshart, het Centraal Station en tegenover het nieuw aangelegde Spoorpark. Het gebouw met binnentuin heeft een stadse allure en ziet er goed en verzorgd uit, het appartement zelf is ook netjes onderhouden en ligt aan de binnenplaats van het complex en heeft daardoor een rustige en veilige ligging.

CENTRALE ENTREE

Via de grote binnentuin, bereikbaar via de Hart van Brabantlaan / Sint Ceciliastraat, kom je bij de diverse entrees van de appartementen, met hier het bellentableau met videofooninstallatie en de brievenbussen. Vanuit de hal heb je met de lift en trappenhuis toegang tot de verdiepingen en tot de parkeerkelder met hier de eigen parkeerplaats en de berging.

Het appartement zelf ligt op de eerste verdieping, met hier in totaal de toegang tot drie appartementen.

ENTREE APPARTEMENT
Bij de entree van het appartement kom je in de centrale hal die je toegang geeft tot de woonkamer, de keukenruimte en de slaapkamers, sanitaire ruimtes en de bergruimte leidt. In de centrale hal bevindt zich ook de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje.

WOONKAMER
Gezellige woonkamer met grote glazen pui die de kamer ruimtelijk en licht maakt. Grenzend aan de woonkamer heb je toegang tot het grote balkon. Dit fijne balkon ligt richting de zuidwest zijde en kijkt uit over de binnenplaats.

KEUKEN
De half open keuken is ingericht in een hoekopstelling en beschikt over diverse keukenkasten en -lades. Uiteraard ook voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals: 4 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en combioven.

De gang biedt dus, buiten toegang tot de slaapkamers en badkamer, ook toegang tot een bergkast en een berging met hier tevens de opstelling van de cv ketel (Intergas 2007), WTW installatie en de aansluiting ten behoeve van wasapparatuur.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer I heeft een afmeting van circa 4,13 x 2,95 meter en slaapkamer II heeft een afmeting van circa 4,13 x 2,12 meter).

BADKAMER
Mooie, ruime en geheel betegelde badkamer ingericht met een ligbad, douche en een wastafel. Door de ruimte in de badkamer is deze ook goed toegankelijk met bijvoorbeeld een rollator of rolstoel.

ALGEMEEN
- Heerlijk centrale ligging!
- In 2007 gebouwd en dus volledig en goed geïsoleerd.
- Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 167,00 per maand.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 305.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
244 m3
Woonoppervlakte
74 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Bouwjaar
2007
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.