listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 525.000

Ralph Bunchestraat 34

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 155 Woonoppervlakte
  • 327 m2
In de populaire en kindvriendelijke wijk Grobbendonck gelegen royale 2-onder-1-kapwoning met L-vormige woonkamer, grote keuken en 4 royale slaapkamers. De woning heeft een eigen oprit, vrijstaande garage aan de achterzijde en een voor-, zij- en achtertuin.

Door de centrale ligging van de woning is er een goede verbinding met diverse uitvalswegen. Via de nabij gelegen Tilburgseweg bereikt u in korte tijd het centrum van Tilburg of de snelwegen richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Het centrum van Goirle met diverse voorzieningen zoals restaurants, gezellige terrasjes en winkelcentrum De Hovel vindt u op loopafstand. Ook scholen, speelveldjes en groenvoorzieningen zijn daarnaast in de directe omgeving te vinden.


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de meterkast, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en keuken. De toiletruimte is ruim en voorzien van een staand toilet en fonteintje.
De gezellige L-vormige woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde is voorzien van een balken plafond en een centraal gelegen houtkachel. Aan de achterzijde van de kamer is er middels een deur toegang tot de tuin. Woonkeuken met rechte eenvoudige opstelling en op meerdere plaatsen zicht op de tuin. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, gaskookplaat met afzuigkap en oven, tevens is hier ruimte voor het plaatsen van een eethoek. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.


1e verdieping

Ruime overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Drie slaapkamers van respectievelijk 14,5 m², 11,5 m² en 11 m², waarvan twee gelegen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer naast de badkamer is voorzien van warm en koud water. Alle slaapkamers zijn voorzien van diepe vaste kasten. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Vanuit de badkamer is er toegang tot het balkon aan de achterzijde.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Royale voorzolder met de opstelling van de Cv-ketel en bergruimte achter de schotten.
Zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde. Op deze kamer is ook bergruimte achter de schotten aanwezig, een bergkast en een wastafel met warm en koud water.


Buiten

Naast de woning een eigen oprit naar de garage. Voortuin met een zij-tuin die door loopt naar de achtertuin. Deze achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van bestrating, gazon en beplanting. Achter op het perceel is de garage met berging gelegen. De garage is voorzien van een elektrische sectionaal deur. Naast de garage is de berging gelegen, hier is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig en ruimte voor een extra koelkast of vriezer.

Bijzonderheden:
• de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• geheel voorzien van rolluiken.
• het schilderwerk aan de buitenzijde verkeert in goede staat.
• energielabel C;
• Cv-ketel Nefit Topline 2011.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 525.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
557 m3
Perceel
327 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
24 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.