listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 345.000

Dillenburglaan 21

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 102 Woonoppervlakte
  • 147 m2
Zeer veelzijdige en voor diverse doeleinden geschikte royale drive-in-woning met op de begane grond een inpandige garage/werkplaats van maar liefst 50 m² en een bovenwoning met onder andere een royale woonkamer, woonkeuken en vier slaapkamers.

Bouwjaar: ca. 1966
Perceel oppervlakte: 147 m²
Aanvaarding: in onderling overleg


INDELING

Begane grond

Entree/hal voorzien van een leisteen vloer en meterkast. Vanuit de entree/hal toegang tot de garage/werkplaats/atelier van ruim 50 m² eveneens bereikbaar via dubbele openslaande garage deuren aan de voorzijde. Aan de achterzijde biedt de garage toegang tot de achtertuin middels dubbele openslaande deuren. De garage is voorzien van een trapkast, elektra, kraantje, afvoerputje en wasmachineaansluiting. Het is juist deze ruimte die deze woning zo aantrekkelijk maakt voor degene die beroepsmatig of als hobby graag extra ruimte op de begane grond zoekt! Verder nog een inpandige berging met opstelling Cv-ketel (Remeha, 2015).


Eerste verdieping

Overloop met loopdeur naar royaal balkon voorzien van tegels en een trap naar de tuin. Separaat toilet en badkamer voorzien van douche en wastafel. Royale living met grote ramen, aan de voorzijde een erker, waardoor veel lichtinval en tv aansluiting en toegang tot de gezellige woonkeuken voorzien van een keukenblok met natuurstenen aanrechtblad, gaskookplaat en geiser.


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Hier treft u een overloop met vaste kast en een viertal slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en het dak is van binnenuit geïsoleerd. Drie slaapkamers beschikken over een wastafel.


Tuin

Diepe en brede achtertuin voorzien van bestrating. De tuin biedt veel privacy en toegang tot de eerste verdieping van de woning via een vaste buitentrap en toegang tot de garage/werkplaats via openslaande garagedeuren.


Algemeen

De woning dient naar eigen inzicht gemoderniseerd te worden maar biedt zoals gezegd enorm veel perspectief en mogelijkheden!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 345.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
507 m3
Perceel
147 m2
Woonoppervlakte
102 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m2
Overig inpandige ruimte
52 m2
Bouwjaar
1966
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.