listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 389.500

Kastanjestraat 13

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 104 Woonoppervlakte
  • 136 m2
Unieke stadswoning te koop!

Sla je slag want een huis met deze sfeer en looks komt niet vaak te koop! Karakteristieke tussenwoning met gezellige stadstuin, eetkamer, woonkeuken, living en drie slaapkamers met badkamer op de verdiepingen. Vanaf de binnenkomst is het één grote verrassing en dat op loopafstand van het centrum en het Centraal Station !

Indeling begane grond

Entree/hal met trapopgang en garderobe. Binnenkomst in een super gezellige eetkamer met glas-in-lood raam omringd door vaste kastenwand waarin ook de opstelling meterkast en radiatorombouw. Via een luik toegang tot de kruipruimte. Het hoge plafond met inbouwspots en de eikenhouten vloer versterken de geweldige sfeer. In open verbinding de strak witte keuken met los element voorzien van lades en bar. Het keukenblok bestaat uit twee gedeelten met enerzijds (drank-) koelkast, spoelbak, oven, gaskookplaat en afzuigkap en anderzijds met koelkast, combimagnetron, twee servieskasten en vaste kast met opstelling wasmachine en droger. De eetkamer en het eerste gedeelte van de keuken zijn voorzien van een eikenhouten vloer, daarachter (ter plaatse van de nieuwbouw) beschikt de woning over een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming. Fraaie lichtinval dankzij een grote lichtkoepel en achter de keuken een tussenhal met toegang tot een hippe toilet voorzien van hangcloset en fontein. Aansluitend de enorm knusse en tuingerichte woon-/zitkamer met tv aansluiting en schuifpui naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van stucwerk wanden en plafonds alsmede van inbouwverlichting.

Eerste verdieping

Via fijne brede trapopgang toegang tot de eerste verdieping. Badkamer voorzien van wastafel in leuk meubel, staand toilet, decorradiator en ligbad met douche. Sfeervolle hoofdslaapkamer aan de voorzijde gesitueerd met 'franse' luikjes voor de ramen en grote inbouwkastenwand. Plafond met inbouwverlichting. Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping met vaste kast. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met vaste kastenwand en prachtig spant in het zicht.

Tweede verdieping

Open trap naar zolder-/derde slaapkamer met een tweetal velux dakramen en veel bergruimte. Tevens opstelling CV combiketel (Remeha).

Tuin

Gezellige achtertuin met achterom op het noorden maar dusdanig diep dat je ook veel zonuren kunt maken! Achterin de tuin berging met gezellig overkapping voorzien van elektra. De tuin is fraai aangelegd met veel grind.


Algemeen

* Houten kozijnen met dubbele beglazing
* Gehele verdieping voorzien van houten planken vloer
* Dakisolatie
* Bijzonder verrassend en smaakvol uitgebouwde tussenwoning op toplocatie in de Bomenbuurt.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 389.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
393 m3
Perceel
136 m2
Woonoppervlakte
104 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
5 m2
Bouwjaar
1909
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.