listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 595.000

Dorpsstraat 15 A

Esbeek
  • 4 slaapkamers
  • 153 Woonoppervlakte
  • 362 m2
Gelegen op een mooie locatie tegenover het kerkplein van Esbeek treft u deze moderne vrijstaande en vooral ook sfeervolle woning met royale garage en op het zuiden gelegen tuin. De woning is uitstekend afgewerkt met goede materialen en beschikt onder andere over een centraal stofzuigsysteem en domotica ten behoeve van het verlichtingsplan.

Indeling begane grond

Royale entree/hal met open trap naar de verdieping, toilet met fontein, garderobe en uitgebreide meterkast (voldoende groepen en aardlekschakelaar), domotica en alarmsysteem. Gezellige eetkamer aan de voorzijde met aansluitend de living met prachtige inbouwkast (meubelmaatwerk) met achtergelegen keuken. De woonkamer beschikt over een gashaard en een loopdeur naar het terras. Dankzij de vele ramen kent deze ruimte een prachtige lichtinval. De keuken (CVT) is voorzien van een fraai keukenblok met inbouwapparatuur (Miele) te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, koffiezetmachine, combi oven-magnetron en verder voorzien van een betonnen aanrechtblad. Aansluitend een bijkeuken (kan uiteraard ook als werkkamer en/of eetkamer gebruikt worden) met opstelling wasmachine en droger, douche en een loopdeur naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een Pietra serena vloer met vloerverwarming. Alle wanden en plafonds zijn gestukt.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle vertrekken. Ook hier weer veel lichtinval. In totaal vier slaapkamer op identieke wijze afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en plafonds en hoge hardhouten plinten. De hoofdslaapkamer (ruim 20 m²) beschikt over openslaande tuindeuren en een Frans balkon alsmede over een royale walk-in-closet. De overige drie kamers meten allen ca. 10 m². Luxe en moderne badkamer voorzien van een (diep) ligbad, een inloop-/regendouche, hangcloset en design wastafel. Plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping

Via een vlizotrap toegankelijk. Deze royale bergzolder beschikt over een betonvloer en een velux dakraam alsmede opstelling CV combiketel (Atag) alsmede opstelling schakelkast t.b.v. domotica systeem.

Tuin

Fraai aangelegde voortuin met beukenhaag, oprit ten behoeve van één auto en parkeerplaats voor de deur. Via een poort komt u bij de achtertuin / garage. De garage (in spouw opgetrokken) heeft een ontsluiting aan de achterzijde en is voorzien van een handmatig bedienbare sectionaaldeur en elektra. De achtertuin is nagenoeg pal zuid georiënteerd en fraai ingericht met diverse terrassen, tuinverlichting en borders. Ter plaatse van het terras treft u elektrische zonwering en infrarood terrasverwarmers.

Algemeen

* Dak-muur-vloerisolatie en houten kozijnen met HR ++ beglazing;
* Vloerverwarming begane grond en badkamer;
* Geïntegreerde wand en plafondverlichting;
* Professioneel lichtplan in de woning en de tuin;
* Domoticasysteem ten behoeve van verlichting en (terras-) verwarming;
* De woning is instapklaar, erg comfortabel en gelegen op een heerlijke plek nabij uitvalsweg in een rustig dorp.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
594 m3
Perceel
362 m2
Woonoppervlakte
153 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
16 m2
Overig inpandige ruimte
6 m2
Bouwjaar
2004
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.