listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 695.000

Drossaard van der Willigenhof 12

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 168 Woonoppervlakte
  • 227 m2
In zeer gewilde woonwijk Zorgvlied gelegen goed afgewerkte moderne twee-onder-een-kap woning. De woning is gelegen aan een kindvriendelijk hofje op loopafstand van diverse winkels (supermarkt, bakker) en basisschool Christoffel. 

Bouwjaar 2001
Inhoud ca. 604 m³
Perceel oppervlakte 227 m²
Woonoppervlakte ca. 168 m²

Indeling begane grond

Entree/hal met toegang tot hangcloset met fontein. Verder treft u in de hal de trapopgang, de garderobe en de meterkast. Royale woonkamer-en-suite (ca. 60 m²) met trapkast en gasgestookte haard. De gehele woonkamer is voorzien van een eiken parketvloer. De en-suite deuren zijn uitgevoerd met vaste kasten (4 in totaal) en de schuifdeuren met (gehard) glaspanelen volledig in de stijl van het huis. Openslaande (hardhouten) deuren toegang biedend tot tuin. Separate keuken voorzien van Belgisch hardstenen vloer en een fraai keukenblok voorzien van hardstenen aanrechtblad en met 5-pits gasfornuis met dubbele oven (Boretti), afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De keuken biedt toegang tot de achtertuin via een loopdeur. Bijkeuken/berging met radiator, afvoer t.b.v. wasmachine en condens droger en aparte stroomvoorziening voor koel-vriescombinatie en magnetron. Via een loopdeur toegang tot de oprit.

1e verdieping

Middels trap toegang tot verdieping welke geheel is voorzien van een houten planken vloer. Toegang tot hoofdslaapkamer met kastenwanden. Twee royale (kinder-)slaapkamers waarvan één met toegang tot diepe trapkast. Prachtige moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche toegankelijk via glazen deur, dubbele wastafel in meubel, hangcloset en designradiator. Zowel daglichttoetreding en dus natuurlijke als ook mechanische ventilatie.

2e verdieping

Middels vaste trap toegang tot fraaie zolderverdieping. Momenteel in gebruik als bergruimte/werkkamer/logeerkamer. Geschikt om meerdere kamers te creëren. Dakkapel en tevens opstelling CV combiketel (Vaillant) en WTW (ventilatiesysteem). Veel bergruimte achter de schotten.

Tuin

Voortuin met gazon en betegelde oprit, buitenverlichting en buitenkraan. Fraai aangelegde achtertuin met gezellige terrassen, deels betegeld/deels gazon, met grondspots en aansluitpunt buitenverlichting. Elektrisch zonnescherm. De tuin biedt veel privacy en rust en is gesitueerd op het (zuid-)oosten.

Algemeen

Buiten vele andere details is vermeldenswaardig dat vrijwel alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk, alle plafonds van fijn schuurwerk (V-naden weggewerkt), door de hele woning treft u dimverlichting aan en alle binnendeuren zijn vervangen door stompe deuren. De woning is zeker een bezichtiging waard en een heerlijke locatie om te wonen!
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
604 m3
Perceel
227 m2
Woonoppervlakte
168 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
2001
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.