listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 685.000

Drossaard van der Willigenhof 7

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 144 Woonoppervlakte
  • 201 m2
De sfeer van de jaren dertig en modern woongenot, dat biedt deze sfeervolle en ruime twee-onder-een-kapwoning met onder andere een moderne lichte Bulthaup keuken, onlangs verbouwde luxe badkamer, heerlijke leefruimten (woonkamer, keuken en eetkamer) met brede puien, tuindeuren en veel lichtinval, 4 slaapkamers, parkeren op eigen oprit en zonnige veel privacy biedende achtertuin. 

De woning is gelegen in de zeer gewilde woonwijk Zorgvlied aan een kindvriendelijk en gezellig hofje op loopafstand van diverse winkels aan het Burgemeester van de Mortelplein waaronder een supermarkt, bakker, bloemist en een boekhandel. De basisschool Christoffel is eveneens op loopafstand. Uitvalswegen, scholen, sportvelden en het stadshart van Tilburg zijn dichtbij. Een heerlijke gezinswoning op een uitstekende locatie. 


INDELING 

Begane grond

Entree/hal met toegang tot het toilet met hangcloset en fontein. Verder treft u in de hal de trapopgang, de garderobe en de meterkast. Middels industriële stalen deur heeft u toegang tot de royale woonkamer met aan de voorzijde een heerlijke tv-hoek en aan de achterzijde een ruime eethoek en en open keuken met bar/eiland. De gehele woonkamer is voorzien van een eiken vloer en heeft aan de achterzijde openslaande tuindeuren naar het terras. 

De woonkamer staat aan de achterzijde in open verbinding met de luxe moderne (Bulthaup) keuken met gezellige eetbar. De fraaie keuken met extra diep aanrechtblad 90 cm, is in lichte kleur uitgevoerd en heeft een mooie troffelvloer met vloerverwarming. 
Als inbouwapparatuur treft u een 5-pits gaskookplaat (Gaggenau), oven en combi-oven (Bosch), quooker, afzuigkap, vaatwasser, (Siemens), grote koelkast met groenteladen (Liebherr) en vriezer (Liebherr). Aan het gezellige eetbarretje is het extra genieten van een krantje/koffie of een borreltje. Middels een loopdeur in de keuken is er toegang tot de achtertuin en via een mooie op maat gemaakte schuifdeur is er toegang tot de inpandige berging. 


1e verdieping

Middels trap toegang tot de eerste verdieping welke geheel is voorzien van een doorlopende laminaatvloer, een op maat gemaakte kast en airco-unit. De overloop geeft u toegang tot de drie slaapkamers en luxe badkamer. 
De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen met een prettig zicht op de woonomgeving. Tweede voorslaapkamer is nu in gebruik als werkkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer met diepe inbouwkast, veel lichtinval en met zicht op de tuin. 
Prachtige moderne badkamer (2022), voorzien van inloopdouche toegankelijk via glazen deur, dubbele wastafel in meubel, verwarmde handdoekdroger en hangcloset. De keramieken marmertegels zijn voorzien van elektrische vloerverwarming. De badkamer heeft voorts daglichttoetreding en beschikt over zowel natuurlijke als mechanische ventilatie.


2e verdieping

Middels vaste trap toegang tot fraaie en speels ingedeelde zolderverdieping. Op de tweede verdieping treft u een ruime voorzolder/overloop met op maat gemaakte kasten met daarin de opstelling van de wasmachine en de droger. Cv-kast (Vaillant uit 2013), de omvormer van de 11 zonnepanelen en een vliering met veel opbergruimte. 
Toegang tot de 4e slaapkamer met hoge plafonds wat de kamer zeer ruimtelijk maakt en door de Velux dakramen is er een prettige lichtinval. Deze kamer is ook voorzien van een eigen airco unit.  


Tuin

Voortuin met planten border en betegelde oprit, buitenverlichting en buitenkraan. Fraai aangelegde achtertuin met gezellige terrassen, water-element, deels betegeld/deels beplanting, met grondspots en aansluitpunt buitenverlichting. Elektrisch zonnescherm. De tuin biedt veel privacy en rust en is gesitueerd op het noordwesten. 

Algemeen:
- houten kozijnen met dubbele beglazing;
- goed geïsoleerd dak-/muur-/vloerisolatie;
- energielabel A;
- jonge, kinderrijke omgeving met uitstekend aangeschreven basisschool op loopafstand;
- winkelcentrum met supermarkt en het prettige Burgemeester van de Mortelplein op loopafstand;
- luxe hoogwaardige keuken en badkamer;
- eigen parkeerplaats en openbare parkeerplaatsen aan de straat;
- een heerlijk gezinshuis waar je direct in kunt gaan wonen.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 685.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
509 m3
Perceel
201 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
2001
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.