listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 495.000

Gerard de Bondtstraat 30

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 134 Woonoppervlakte
  • 84 m2
In één van de meeste geliefde woonwijken van Tilburg mogen wij deze heerlijke gezinswoning aanbieden. Deze royale en goed onderhouden karakteristieke tussenwoning is door de jaren heen gemoderniseerd en voorzien van een moderne keuken en badkamer en smaakvol afgewerkt met stucwerk wanden en plafonds. Het karakter en de sfeer zijn hierbij bewaard gebleven. De woning beschikt over vijf ruime slaapkamers op de verdiepingen en een stadstuin met eigen achterom en met vrij uitzicht aan de achterzijde op het groen. Een fantastische plek nabij het centrum!

De Gerard de Bondtstraat is op loopafstand van de Korte Heuvel en de Piushaven gelegen. Winkels, restaurants, terrassen, maar ook scholen liggen nabij. Er is een goede ontsluiting via de Ringbaan. De wijk Tivoli wordt gekenmerkt door statige, karakteristieke woningen. Met een mengeling van vrijstaande villa’s en riante herenhuizen. Prettig wonen in een zeer gewilde wijk.


INDELING

Begane grond

Fraaie entree met trapopgang en toegang tot toilet (hangcloset) en fontein. In de hal zijn de paneeldeuren, klassieke vloer en het glas in lood bewaard gebleven. Daardoor is de eerste indruk direct erg prettig en ontstaat de warme sfeer van een jaren ’30 woning. Tweede entree/achterom met toegang tot de hal én doorlopend naar de achtertuin. Deze achterom doet tevens dienst als berging en beschikt over een tegelvloer alsmede opstelling voor de vernieuwde meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Een aangename ruimte met hoge plafonds, stucwerk wand- en plafondafwerking en een prachtige eikenhouten vloer. Via de openslaande tuindeuren is er toegang tot de stadstuin. En door de grote raampartijen in deze deuren is er een prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde. De hoge plafonds en karakteristieke elementen waarborgen ook hier het authentieke gevoel.

De open keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een vernieuwde keukeninrichting in hoekopstelling. De inrichting bestaat uit een vaatwasmachine, prachtig Boretti gasfornuis met extra brede oven, Quooker kraan, een afzuigkap, koelkast, spoelbak, composiet aanrechtblad en er is volop kastruimte. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. Deze fijne stadstuin is gezellig en sfeervol aangelegd met borders, houten schutting en nette bestrating en heeft een achterom. Aan de achterzijde is deze gelegen aan het perceel van de boerderij uit de St. Josephstraat, zo is er een vrij uitzicht en veel rust en ruimte. 


1e verdieping

Vanuit de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De gehele eerste verdieping is gerenoveerd, voorzien van stucwerk wand- en plafondafwerking, dubbele beglazing en nieuwe leidingen. De slaapkamer aan de voorzijde en de grootste kamer aan de achterzijde zijn ongeveer even ruim en zijn ingericht met vaste kasten. De kleine kamer aan de achterzijde heeft een wastafel en is ook een prima slaapkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een pvc vloer en biedt fraai uitzicht over het achtergelegen weiland. Slaapkamer twee en drie zijn voorzien van een laminaatvloer.

De badkamer is gemoderniseerd en smaakvol afgewerkt. Er is een ruime inloopdouche gecreëerd waarbij alle leidingen in de muur weggewerkt zijn. Er is een dubbele wastafel in meubel, vrij hangend toilet en een ligbad. 


2e verdieping

Via een vaste trap bereikbare volwaardige verdieping. Voorzolder met een grote vaste kastenwand met daarachter de Cv-combiketel (Remeha 2016) en bergruimte. Tevens staan op de overloop de wasmachine en de droger. 
Aan de voorzijde is een slaapkamer gecreëerd die nu meer als bergkamer/logeerkamer fungeert. Aan de achterzijde is wederom een grote kamer met meerdere Velux dakramen. De kamers op de tweede verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. 

Bijzonderheden:
• woning is grootschalig gemoderniseerd. Voorzien van een moderne keuken en badkamer. Maar ook achter de schermen zijn zaken als dubbel glas aangebracht, leidingen vervangen en de schoorsteen opnieuw opgevoegd. Een leuk huis met hoogwaardige kwaliteit;
• ideale woonomgeving in een gewilde wijk op loopafstand van het centrum en de Piushaven;
• keuken is ingericht met Boretti en Siemens apparatuur;
• veel karakteristieke elementen zijn bewaard gebleven;
• in 2022 is het plat dak van de woning vernieuwd;
• oplevering geschiedt in onderling overleg waarbij korte termijn mogelijk is.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
506 m3
Perceel
84 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
1934
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.