listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 349.000

Watersalamander 8

Goirle
  • 3 slaapkamers
  • 99 Woonoppervlakte
  • 101 m2
In de nieuwe en populaire wijk de 'Surfplas' is deze INSTAPKLARE, luxe afgewerkte en uitgebouwde middenwoning gelegen met een ruime living, moderne keuken, 3 slaapkamers, achtertuin en een eigen vaste parkeerplaats. De woning is rustig gelegen met in de directe omgeving diverse groen- en speelvoorzieningen en in de nabijheid diverse voorzieningen zoals (basis)scholen, het water van 'de Katsbogte', bossen en uitvalswegen. Ook het centrum van zowel Goirle als Tilburg is op steenworp afstand gelegen.

Indeling begane grond

Entree/hal met meterkast, deels betegelde toiletruimte (voorzien van een hangcloset en fontein) en toegang tot de woonkamer.

Tuingerichte woonkamer met schuifpui en loopdeur richting de achtertuin, elektrische sfeerhaard, ruime trapkast en een prachtige laminaatvloer met vloerverwarming. De moderne keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is geplaatst in rechte opstelling met twee keukenblokken. In de keuken is de navolgende inbouwapparatuur aanwezig: koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat met wokbrander, afzuigkap en een combimagnetron. Vanuit de keuken is de voortuin toegankelijk middels dubbele openslaande tuindeuren.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11, 10 en 5.3 m², wasruimte/berging en de moderne badkamer die is ingericht met inloop-/regendouche, design wastafel in meubel en een hangcloset. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over mechanische ventilatie. De wasruimte heeft naast veel praktische bergruimte aansluitingen voor de wasapparatuur, warmte-terugwin-installatie en een Intergas combiketel.
De gehele verdieping is eveneens afgewerkt met een prachtige laminaatvloer.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noorden en voorziet in een houten berging met elektra. Direct aan de achterzijde van de woning ligt de eigen vaste parkeerplaats.

Algemeen
* 'jonge' en instapklare middenwoning met eigen vaste parkeerplaats
* begane grond voorzien van vloerverwarming
* aan de achterzijde is de woning op de bovenverdieping voorzien van rolluiken
* onderhoudsvriendelijke tuin
* volledig geïsoleerd
* schilderwerk voorzijde 2021 uitgevoerd
* zowel het centrum van Goirle als Tilburg is op steenworp afstand gelegen
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 349.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
349 m3
Perceel
101 m2
Woonoppervlakte
99 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
5 m2
Bouwjaar
2015

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.