listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 790.000

Tempeliersweg 14

Haaren
  • 4 slaapkamers
  • 185 Woonoppervlakte
  • 1316 m2
Deze vrijstaande woning is in een prettige woonomgeving aan de rand van het groene kerkdorp Haaren (gemeente Oisterwijk) gelegen en heeft naast fijne leefruimten, een inpandige garage en een heerlijke diepe tuin met uitzicht op de Oude Toren.

Fijn wonen in deze traditioneel gebouwde vrijstaande woning.

De fijne leefruimten in deze traditioneel gebouwde woning zorgen voor een prettige woonsfeer. Zo is er vanuit de woonkamer én keuken mooi uitzicht op de fraai aangelegde tuin op het zuidwesten. De woning heeft een praktische indeling met op de begane grond een werkkamer (ook te gebruiken als slaapkamer), woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en provisieruimte. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een multifunctionele (werk/slaap) ruimte en een badkamer. De tweede verdieping is als bergzolder in gebruik. Verder heeft de woning 15 zonnepanelen.

Wonen in Haaren

Het is prettig wonen in Haaren, ook wel de tuin van Brabant genoemd, vanwege de boomkwekerijen.
Sinds 1 januari 2021 maakt Haaren deel uit van de gemeente Oisterwijk. Het kerkdorp heeft alle primaire voorzieningen. Zo zijn er twee supermarkten, een slager, bakker, een basisschool en sportverenigingen. Er zijn goede wandelmogelijkheden rondom Kasteel Nemerlaer en binnen enkele autominuten ben je in Oisterwijk met de gezellige Lind, middelbare school, bossen, vennen en het treinstation.

Haaren ligt in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven. Deze steden zijn dan ook goed bereikbaar.

Begane grond
Overdekte entree, ruime hal met trapopgang, vestibule, meterkast en toiletruimte met fontein. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en werkkamer.
Allereerst kom je in de werkkamer van ca. 9,5 m2 met uitzicht op de voortuin. Een fijne thuiswerk-plek, maar ook als slaapkamer te gebruiken.
De sfeervolle woonkamer (ca. 40 m2 ) heeft een schoorsteenkanaal met houtkachel, op maat gemaakte tv/boekenkasten en een brede aluminium schuifpui (met veel lichtinval) naar het terras en de tuin. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken (ca.14 m2 ) te bereiken. Een heerlijke ruimte om te koken en gezellig samen te eten. Het moderne op maat gemaakte keukeninterieur (2012), bestaat uit een L-vormig blok met Corian blad voorzien van 1 ½ spoelbak, een 5-pits keramisch kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en lades. Verder is er een keukenblok met koelkast, magnetron en lades. Vanuit de keuken zijn de provisieruimte en bijkeuken te bereiken. Hier bevinden zich de aan/afvoer wasmachine, c.v.-combiketel (Nefit 2015), unit vloerverwarming en een wasbak. De tuin en de garage zijn via deze bijkeuken bereikbaar. De garage heeft een kanteldeur en een loop-deur naar het naast de woning gelegen pad. In de garage bevindt zich tevens de omvormer van de zonnepanelen.

Eerste verdieping
Te bereiken via de hal en bordestrap. Overloop met toegang naar de drie slaapkamers, multifunctionele ruimte en vlizotrap naar de tweede verdieping.
De hoofdslaapkamer (ca. 20 m²) heeft een kastenwand met verlichting. Slaapkamer 2 (ca. 18 m²) en slaapkamer 3 (ca. 11,5 m²) hebben beide een wastafel en uitzicht op de achtertuin. De badkamer is ingericht met een douchecabine, een wastafel in meubel, ligbad en toilet. Verder is er kastruimte. De multifunctionele ruimte is boven de garage gelegen en voorzien van een zijraam, een dakraam en een verhuisluik. Een fijne thuiswerk/hobbyruimte of vierde slaapkamer van ca. 22 m².

Tweede verdieping
Via vlizotrap te bereiken zolderverdieping met dakraam en unit mechanische ventilatie.

Tuin
De tuin is bijzonder fraai, onder architectuur van Pieter Buijs aangelegd. De achtertuin is georiënteerd op het zuidwesten en ingericht met een terras, gazon, struiken, planten en bomen, waaronder fruitbomen (onder meer Franse perenboom, appelboom, kersenboom). Het perceel is omheind met mooie hagen. De voortuin is ingericht met borders, bomen en rododendrons. Een pad naast de woning en hekwerk met poort geven toegang tot de achtertuin.
In de achtertuin bevinden zich verder een houten tuinhuis, houtopslag en kippenhok.

Garage
De inpandige garage is vanuit de bijkeuken te bereiken. De oprit voor de garage biedt plaats aan twee auto’s.

Algemeen
· Vrijstaande, traditioneel en met goede materialen gebouwde woning op fijne woonlocatie aan de rand van Haaren en nabij Oisterwijk.
· De begane grondvloeren zijn vloeren voorzien van Indiase leisteen en tapijt (studeerkamer) en grotendeels voorzien van vloerverwarming. De verdiepingsvloeren zijn voorzien van tapijt en tegels. De wanden en plafonds zijn voorzien van schuurwerk en spuitwerk.
· De woning is voorzien van dak-muur-en vloerisolatie en grotendeels voorzien van dubbel glas.
· Grotendeels hardhouten (Azobe) kozijnen en ramen (gedeeltelijk voorzien van zonneschermen en screens).
· C.v.-combiketel Nefit (2015). Vijftien zonnepanelen. Warm water middels close-in-boiler en combiketel.
· In 2022 wordt glasvezel aangelegd.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 790.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
772 m3
Perceel
1316 m2
Woonoppervlakte
185 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
13 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Overig inpandige ruimte
41 m2
Bouwjaar
1987
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.