listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 485.000

Plataanstraat 28

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 105 Woonoppervlakte
  • 219 m2
Deze fraaie hoekwoning met grote garage en zonnige tuin is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk "De Reit". De woning is door de jaren heen gemoderniseerd. In de directe nabijheid van de woning ligt daarnaast een speelweide voor de kinderen. In de omgeving van de woning vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, het nieuwe Spoorpark, het Wandelbos, de "Oude Warande", treinstation Tilburg-Universiteit, de Universiteit van Tilburg en diverse andere onderwijsinstellingen. Ook is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de Ringbaan-West. Hierdoor bereikt u eenvoudig de wegen richting zowel Waalwijk, Eindhoven, Breda als 's-Hertogenbosch.

Begane grond

Entree/hal met originele granieten vloer met trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met fraaie eikenhouten vloer heeft een erker aan de voorgevel én een erker aan de zijgevel. De achtergevel is voorzien van openslaande tuindeuren naar het terras. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en heeft twee recht opgestelde keukenblokken voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, vijf pits gaskookplaat met afzuigkap en beide keukenblokken zijn voorzien van een composiet aanrechtblad. Achter de keuken treft u een portaal met hierin de toiletruimte en de toegang tot de grote inpandige garage. De toiletruimte is netjes betegeld en voorzien van een hangcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping

De overloop op deze verdieping (met inbouwkasten) geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer één heeft een erker in de zijgevel waardoor de kamer heerlijk licht is en beschikt bovendien over airconditioning. Slaapkamer twee beschikt over twee inbouwkasten. De badkamer werd in 1997 bovenop de keuken gebouwd en is dankzij de vormgeving van het dak en het ronde raam een ware eyecatcher en voorziet in een ligbad, toilet, wastafel, decorradiator en een dakraam.

Tweede verdieping

Deze verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier treft u een grote voorzolder aan de achterzijde met dakkapel voorzien van elektrisch rolluik en twee slaapkamers aan de voorzijde eveneens met dakkapel.

Tuin
De woning is rondom voorzien van een fraaie, groene, tuin wat voor veel privacy zorgt. Er is een ruim terras aan de achterzijde bij de eetkamer/keuken en rondom is er een groene haag. De tuin is voorzien van elektra en wateraansluitpunt. Tot slot de fraaie, royale garage met elektrische sectionaaldeur.

Algemeen:

- Gehele woning voorzien van HR ++ beglazing, grotendeels in houten kozijnen, deels in kunststof;
- CV combiketel (Nefit, 2012)
- ruime hoekwoning met vier grote slaapkamers;
- groen wonen tegen het centrum van Tilburg;
- gelegen in de zeer gewilde en kindvriendelijk woonwijk "De Reit";
- gelegen op loopafstand van het recent geopende Spoorpark;
- centrum van Tilburg gelegen op slechts vijf minuten fietsen;
- verschillende voorzieningen zoals winkels en scholen op loopafstand;
- gelegen nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven & ''s-Hertogenbosch;
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 485.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
494 m3
Perceel
219 m2
Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
27 m2
Bouwjaar
1938
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.