listing_gallery

Verkocht
Prijs op aanvraag

Vierbanse Gantel 29

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 241 Woonoppervlakte
  • 1329 m2
Op deze waanzinnige en volgens velen allermooiste locatie in De Blaak treft u dit charmante, vrijstaande en riet gedekte landhuis op een prachtig perceel van 1.329 m2. Direct grenzend aan Bosgebied de Blaak is de ligging uniek en daardoor het woongenot optimaal. Bent u op zoek naar een goed onderhouden instap-klaar woonhuis met de geborgenheid van een fijne wijk en de vrijheid van de natuur, dan is dit de unieke kans.

Indeling begane grond

Royale entree/hal. De hal kenmerkt zich door het fraaie metselwerk met plafond bogen en een smaakvolle onderhoudsvriendelijke troffelvloer en trapopgang. In de hal bevindt zich de meterkast. Deze is zeer uitgebreid en gemoderniseerd. Glasvezel en alarmsysteem zijn aanwezig en er is voldoende capaciteit ten behoeve van elektrische auto, inductie kookplaat en sauna. In 2015 is een domotica systeem van Busch Jaeger geïnstalleerd voor de benedenverdieping.
Via een open trap toegang tot de royale kelder (hoogte ca. 2.2m). Deze is koel, altijd droog en beschikt over twee ruimtes. Aan de ene zijde treft u de sauna en de computer voor de beregeningsinstallatie ten behoeve van de gehele tuin. Aan de andere zijde bevindt zich de uitgebreide wijnkelder. De hal biedt toegang tot de volledig betegelde bijkeuken met opstelling wasmachine, droger en vriezer. Daarnaast treft u in de hal een uitgebreide garderobe, royaal toilet met fontein (2021) en toegang tot de grote inpandige garage van ruim 28 m2. Deze is voorzien van ruime openslaande deuren, twee ramen -waarvan 1 openslaand- en een loopdeur. Hier bevindt zich de opstelling van de cv-ketel en de boiler (Nefit, 2005). Tot slot biedt de hal door middel van prachtige glazen openslaande taatsdeuren (2018) toegang tot de schitterende royale living, eetkamer en woonkeuken. Dit is in 2015 compleet gemoderniseerd en dankzij de heerlijke tuin rondom een lust voor het oog! De woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd en bestaat uit een kook-/spoeleiland met vijf pits inductie kookplaat met afzuigkap, uitstortgootsteen met Quooker, vaatwasser en een melkwit glazen aanrechtblad. Het keukenblok beschikt over twee combi magnetron/ovens, een warmhoudlade en een grote koelkast met vershoudlade. Alle apparatuur is van Siemens en de gehele keuken is voorzien van veel bergruimte. De troffelvloer loopt door in de woonkeuken en eetkamer. In de living ligt een eikenhouten vloer. Via zowel een loopdeur als via een schuifpui (ter plaatse van het eetgedeelte) toegang naar het aan de zijkant gelegen half-overdekte terras (in 2021 aangelegd) met open haard. Een panorama gashaard vormt deels de scheiding tussen eet- en zitgedeelte. De woonkamer is fantastisch mede door het prachtige uitzicht over de parkachtige achtertuin. Via openslaande tuindeuren toegang tot het hoofdterras waardoor buiten en binnen een geheel vormt gedurende mooie zomerdagen.

Eerste verdieping

Royale lichte overloop met dakkapel en gezellig zitje. Toegang tot vijf slaapkamers, berging en twee badkamers. De riante hoofdslaapkamer met balkon is gelegen aan de tuinzijde waardoor u hier een geweldig uitzicht heeft over zowel de tuin als het prachtige natuurgebied. Het balkon is toegankelijk via openslaande deuren. Verder beschikt de hoofdslaapkamer over een zeer uitgebreide en diepe vaste kleding kastenwand met achtergelegen bergruimte en een vide met toegang tot de bergzolder. De en-suite badkamer voorziet in een hangcloset, bidet, douchecabine, riant ligbad, decorradiator, dubbele wastafel in meubel en moderne kastruimten. De tweede (royale) slaapkamer ligt aan de zijkant van de woning en beschikt over een schuifpui (2019) naar het heerlijke dak- annex zonneterras. De derde slaapkamer beschikt over een vaste schuif kastenwand en een wastafel. De vierde slaapkamer in gebruik als kantoor beschikt over een smalle vaste trap naar de vide met velux dakraam en toegang tot de bergzolder (in gebruik als slaapvertrek). Boven de garage bevindt zich de schitterende vijfde slaapkamer. Dankzij het hoge plafond, de spanten in het zicht alsmede de twee dakkapellen met uitzicht rondom én de vaste kastenwand is dit de droomkamer van ieder kind. Tot slot biedt de overloop toegang tot een berging en een tweede badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel in meubel en een hangcloset.

Tuin

Het perceel is ongekend qua omvang, ligging en inrichting. Aan de voorzijde de oprit ten behoeve van 4-5 auto's en toegang tot de ruime garage. Een houten poort biedt toegang tot de naast de garage gelegen tuin met ruimte voor fietsen, containers en dergelijke. Zowel de zij- als de achtertuin zijn fraai aangelegd met gazon, beach pebbles, terrassen en beplanting. Poort naar het aan de zijkant gelegen pad dat toegang geeft tot het achtergelegen natuurgebied. Via het half overdekte zijterras ter plaatse van de keuken/eetkamer komt u in de achtertuin waar het hoofdterras met platanen direct achter de living gelegen is. De karakteristieke treurwilg in de tuin biedt verkoeling op de heetste dagen. Het ruime gazon op haar beurt biedt ruimte voor een eventueel zwembad en/of voetbal/hockeyveldje. Tot slot is achterin een dubbele poort aanwezig die ruime toegang biedt tot de tuin.

Algemeen

* Tuin rondom; grootste deel Zuid - Zuid West georiënteerd
* Spouwmuurisolatie (2022)
* Houten kozijnen met dubbele beglazing,
* Buiten schilderwerk inclusief vernieuwing balustrades balkons (2019)
* Rieten kap in 2007 volledig vernieuwd met brandvertragende isolatielaag door Rietdekkersbedrijf de Laat uit Diessen. Sindsdien is de rieten kap goed onderhouden. In november 2022 heeft er grondig onderhoud aan de rieten kap plaatsgevonden. Hiermee zal het dak naar verwachting weer ruim 10 jaar vrij van onderhoud zijn.
* Ter plaatse van de berging op de eerste verdieping zijn asbest platen gemonteerd.
* De gemeente heeft achterin op een kleine strook van het perceel ‘recht van overpad’ (waterleiding). Hier is in de afgelopen 13 jaar geen gebruik van gemaakt.
*Energielabel C
*Keuringsrapport woning ter inzage bij makelaar
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1025 m3
Perceel
1329 m2
Woonoppervlakte
241 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Overig inpandige ruimte
69 m2
Bouwjaar
1980
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.