listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 650.000

Lauwers 22

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 140 Woonoppervlakte
  • 560 m2
Comfortabele semi-bungalow op perfecte locatie aan de rand van de Blaak (Delmerweide). Het betreft een rustige woonomgeving met voornamelijk vrijstaande woningen. De woning is gelegen op een perceel van 560 m2 nabij uitvalswegen, winkels en overige voorzieningen. Grenzend aan een bosgebied en op 10 minuten fietsen van het centrum van Tilburg.
De woning biedt een fijne indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers met badkamer op de verdieping. De tuin is schitterend aangelegd met veel groen en veel privacy.


INDELING

Begane grond

Middels eigen oprit voor meerdere auto’s bereikt u de entree. Entree in hal met de trapopgang naar de verdieping, de meterkast en toiletruimte. Toiletruimte is in lichte kleuren uitgevoerd en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. 
De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft gedeeltelijk een verhoogd plafond. De vloer is voorzien van natuursteen met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren toegang tot de tuin. Via een doorgang bereikt u de woonkeuken met een hoekopstelling. De opstelling is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser (2022) en ruimte voor een Amerikaanse koelkast. De keuken is ook voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming en geeft toegang tot de tuin. 
Grenzend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd, hier is de aansluiting voor de wasmachine en extra kastruimte aanwezig. 

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, toegankelijk. Deze ruime kamer van ca. 14 m2 heeft een vaste kastenwand en toegang tot de royale badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche in cabine, wastafel en toilet. Het geheel is in lichte kleuren uitgevoerd. 


1e verdieping

Ruime overloop met vaste kastenwand en een kast met de opstelling van de Cv-ketel. Toegang tot toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Badkamer met douche in cabine en wastafel. Royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning met frans balkon en voorzien van vloerbedekking en royale slaapkamer aan de achterzijde ook voorzien van vloerbedekking. 


2e verdieping

Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping over de volledige lengte van de woning. 


Buiten

Aangelegde voortuin met oprit voor meerdere auto’s. Schitterende achtertuin met terras aan de woning, een poort naar de oprit en een mooie vijverpartij. In de tuin is gevarieerde beplanting aanwezig en biedt veel privacy. Achter in de tuin is een houten berging aanwezig. De tuin is geheel omsloten en voorzien van een sproei-installatie en tuinverlichting. 

Bijzonderheden:
- de woning is voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie evenals HR glas
- het schilderwerk is uitgevoerd in 2021
- Cv-ketel, Remeha is van 2012 en wordt onderhouden
- voldoende parkeervoorzieningen in de straat
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 650.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
561 m3
Perceel
560 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
18 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Overig inpandige ruimte
4 m2
Bouwjaar
1995
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.