listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 399.000

Valentijnstraat 6

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 142 Woonoppervlakte
  • 121 m2
Sfeervolle jaren-30 woning met aangename ruimtes en centraal gelegen binnen de ringbanen van Tilburg in een gezellige en rustige straat met een leuke en gevarieerde uitstraling.
Ben je op zoek naar een karakteristieke woning waar authentieke elementen gecombineerd zijn met hedendaags comfort? Kom dan zeker kijken bij deze bijzonder ruime woning met o.a. een ruime woonkamer, sfeervolle keuken en kelder. Op de 1e verdieping gelegen badkamer, separaat toilet en drie slaapkamers. De tweede verdieping is prachtig en daar treft u de hoofdslaapkamer.

De ligging is erg ideaal te noemen: gelegen in een ruim opgezette autoluwe straat met voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Tilburg bevindt zich op korte afstand van de woning en de nieuw ontwikkelde spoorzone met o.a. het station ligt op slechts 5 minuten fietsen.

Indeling begane grond:

Vestibule, via openslaande paneeldeur met origineel glas, toegang biedend tot hal. Hal met fraaie authentieke tegelvloer, plafond met lijst en ornament afgewerkt en prachtige trappenhal. Toiletruimte voorzien van zwevend toilet met mechanische afzuiging. Toegang tot royale (wijn-) kelder met opstelling moderne groepenkast. Sfeervolle (brede!) woonkamer met Frans eiken parketvloer, stucwerkwanden en plafond met lijst. Aan de voorzijde is een erker gesitueerd en aan de achterzijde bieden openslaande tuindeuren toegang tot de tuin. Naast de tuindeuren aan beide zijden glas-in-lood ramen. Gezellige warme keuken voorzien van keurig keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, te weten: oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en afzuigkap (via originele schouw). Bijkeuken met wasmachineaansluiting, opstelling droger en opstelling CV-combi ketel (Nefit, 2009).

Eerste verdieping:

Via prachtige trap komt u op de overloop met toegang tot slaapvertrekken, badkamer en trapopgang naar zolderverdieping. Achtereenvolgens twee ruime slaapkamers die beide over een vaste kast beschikken en een derde kleinere kamer. Badkamer met leisteen tegelwerk, douche in cabine, bubbelbad, dubbele wastafel en designradiator. De badkamer biedt toegang tot een dakterras. Separaat toilet voorzien van hangcloset met bergruimte op de overloop.

Tweede verdieping:

Schitterende royale multifunctionele zolderverdieping met grote dakkapel, momenteel in gebruik als hoofdslaapkamer. Origineel glas in lood, bergruimte en deur naar klein balkon.

Tuin:

Sfeervolle achtertuin met achterom en ingericht met sierbestrating, plantenborders en berging met elektra. De privacy en de rust zullen u verrassen!

Algemeen:

- Vrijwel gehele dak geïsoleerd;
- Paneeldeuren;
- Buiten schilderwerk uitgevoerd 2023
- Houten kozijnen met overwegend dubbele beglazing.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 399.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
557 m3
Perceel
121 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
15 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.