listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 595.000

Grevelingen 17

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 156 Woonoppervlakte
  • 476 m2
Op uitstekende ligging in De Blaak treft u deze vrijstaande woning met inpandige garage en pal op het zuiden gelegen achtertuin. De ligging is ideaal, dicht bij de uitvalswegen en de straat zelf is echt voor bestemmingsverkeer dus op straat spelen kan hier gemakkelijk! Verder ligt de woning dicht bij scholen en winkels.

Dankzij de slaapkamer met badkamer op de begane grond biedt het pand diverse mogelijkheden (semi-bungalow, gezinswoning). Verder zijn er indien gewenst diverse mogelijkheden voor het uitbreiden van de woning wat maakt dat dit pand geschikt is voor een modernisering naar de maatstaven van nu.

Indeling begane grond

Royale entree/hal met trapopgang met vide, kelder-/trapkast, rolstoelvriendelijk toilet met fontein, garderobe en meterkast. Toegang tot slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van een verdiept ligbad met douchemogelijkheid en een dubbele wastafel. Gezellige L-vormige living voorzien van een houthaard en een hardhouten parketvloer. Door middel van een schuifpui toegang tot de op het zuiden gelegen royale achtertuin. De woonkeuken beschikt over een keukenblok met inbouwapparatuur te weten gaskookplaat met afzuigkap, koelkast en vriezer. Aansluitend de bijkeuken met opstelling wasmachine en droger en een toegang tot de inpandig bereikbare garage. Deze is in spouw opgetrokken, beschikt over voorbereiding t.b.v. een elektrische garage deur en tevens over een loopdeur naar de achtertuin. Hier liggen ook weer diverse kansen voor uitbreiding van de woning.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot een enorme slaapkamer over de volle breedte van de woning. Badkamer voorzien van douche in cabine, wastafel en hangcloset. Aansluitend een CV ruimte met opstelling CV combiketel (Daalderop, 2009) en tot slot nog twee slaapkamers waarvan één met diepe inloopkast.

Tweede verdieping

Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin

Fraaie achtertuin pal op het zuiden gelegen met terras (twee elektrisch bedienbare zonweringen van in totaal 12 m lengte) en borders. Aan de voorzijde een oprit met toegang tot de garage.

Algemeen

* Aluminium kozijnen met dubbele beglazing ('89)
* Travertin vensterbanken
* Plat dak garage in 2019 vervangen (bitumen)
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
778 m3
Perceel
476 m2
Woonoppervlakte
156 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
43 m2
Bouwjaar
1989
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.