listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 312.500

Clercxstraat 32

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 99 Woonoppervlakte
  • 142 m2
Wonen in een goed onderhouden tussenwoning in het centrum van Tilburg en op loopafstand van de Piushaven. Dat kan in deze uitgebouwde woning met grote berging in de Clercxstraat 32 te Tilburg. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en een uitgebouwde woonkamer met woonkeuken. 
Achter in de zonnige tuin staat over de volle breedte een grote stenen berging.

De woning is gelegen in het centrum van Tilburg in een rustige straat. Parkeren kan alleen met een vergunning maar op de fiets of lopend zijn alle voorzieningen goed bereikbaar. De woning is goed onderhouden en is gelegen op een perceel van 142 m2.


INDELING 

Begane grond

Entree in de hal met de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de royale woonkamer met tegelvloer en spachtelputz wanden. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en is voorzien van vloerverwarming. De kamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en hier is de moderne keuken geplaatst. De keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van apparatuur zoals een inductie kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een combi-magnetron. De grote koelkast is geplaatst in de bijkeuken. 
In de bijkeuken is de CV-ketel opgesteld en middels een loopdeur is er toegang tot de tuin. Wasruimte met de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Toiletruimte met zwevend closet, het toilet is volledig betegeld. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is over de volle breedte. Deze kamer is voorzien van rolluiken en een airco (ter overname). Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning waarvan één voorzien van een vaste kast. Centraal gelegen badkamer met inloopdouche met glazendouche wand en wastafel in meubel.
Vanuit de overloop is middels een losse trap de bergzolder bereikbaar. 


Buiten

Aan de achterzijde van de woning is een serre geplaatst waar het heerlijk genieten is van de zon. De tuin is volledig voorzien van bestrating met plantenborders langs de schutting. Achter in de tuin staat een grote berging, over de volle breedte, met poort naar de achtergelegen brandgang. De berging is voorzien van elektra. 


Bijzonderheden:
- de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- het dak van de woning is volledig vernieuwd (2020) en voorzien van dakisolatie
- de begane grond is voorzien van vloerverwarming
- het energielabel is C
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 312.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
338 m3
Perceel
142 m2
Woonoppervlakte
99 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
18 m2
Bouwjaar
1905
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.