listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 365.000

Magentahof 53

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 91 Woonoppervlakte
Dit mooie 3-kamer appartement is gelegen op de 5e verdieping van het wooncomplex "Duynstaete", heeft een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten garage op de begane grond, ruime woonkamer met fantastisch balkon met uitzicht over het park, aparte keuken, 2 slaapkamers, complete badkamer en een inpandige berging.

De locatie is ideaal. Op loopafstand van zowel het Paletplein als de Westermarkt. Lopend langs "De Duynsberg" bent u meteen in het Wandelbos. De bushalte Baden Powellaan bevindt zich op loopafstand. Ook voor de auto is de ligging gunstig door de nabijheid van diverse uitvalswegen en doorgaande wegen naar het centrum.

Het wooncomplex "Duynstaete" bestaat uit 2 woontorens die met elkaar verbonden zijn door een gang op de begane grond. Op de begane grond bevinden zich ook de bergingen, parkeergarage en een gezamenlijke fietsenberging.

Het complex is via een gang verbonden met de naastgelegen serviceflat "De Duynsberg". Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten die deze serviceflat biedt, zoals winkel, kapsalon, technische dienst die ingehuurd kan worden ten behoeve van allerlei klusjes, maaltijdservice/ restaurant en de mogelijkheid voor het huren van een logeer-/ hotelkamer.

Per woontoren is er een eigen overdekte entree met bellentableau en brievenbussen en intercominstallatie.
Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de liften, trappenhuis, parkeergarage, algemene fietsenstalling en de bergingen.

Appartement 5e verdieping;
Het appartement is te bereiken via een van de twee liften of via de trap.
Centrale hal met meterkast en toegang tot het appartement.

De entree/hal geeft toegang tot de verschillende ruimtes binnen het appartement.
Toiletruimte met fontein, toegang tot de grote badkamer welke is ingericht met een ligbad, douche, vrijhangend toilet en dubbele wastafelmeubel. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en hebben vrij zicht.
De woonkamer heeft een prachtig uitzicht en heeft toegang naar het balkon/loggia. Separate keuken met lichte keukeninrichting voorzien van een keramische kookplaat en afzuigkap. Inpandige berging met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Parkeren en berging;
Er bevindt zich een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage welke door middel van een afstandsbediening te bereiken is. Tevens is er een eigen berging, fietsenstalling en containerruimte. Via de parkeergarage is met de lift de verdieping te bereiken.

Algemeen;
- fraaie ligging op 5e verdieping met balkon op het westen
- volledig uitgevoerd met dubbele beglazing
- op steenworp afstand van het Wandelbos en Warande
- nabij winkelcentra Paletplein en Westermarkt
- maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 233,21 (incl. parkeerplaats, groot onderhoud, schoonmaakkosten, glasbewassing, verzekeringen en reserves)
- Bij verkoop zal er een niet-bewoningsclausule worden opgenomen, aangezien de verkoper het appartement zelf niet heeft bewoond.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
293 m3
Woonoppervlakte
91 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m2
Bouwjaar
1998
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.