listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 545.000

Westpoint 120

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 170 Woonoppervlakte
Op de 31e verdieping (op 90 meter hoogte met half Brabant aan je voeten en ongekende uitzichten) in “Westpoint” gelegen royaal 3-kamer hoekappartement (type: Karel Appel, gebruiksoppervlakte ca. 170 m² , 182 m2 volgens de originele opgave) met riante living -met loggia-, uitgebreide keukeninrichting (Siematic-keuken), royale hoofdslaapkamer met eigen badkamer en garderobe, tweede zeer ruime kamer (mogelijkheid om er 2 kamers van te maken) en gastenbadkamers. Verder beschikt dit appartement over twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder (eerste verdieping, direct bij de lift), alsmede een berging in het souterrain.

Westpoint-Tower

Fraaie en beveiligde entree met brievenbussen en videofooninstallatie. Imposante ontvangsthal. Deze indrukwekkende ruimte wordt eveneens gebruikt voor informele bijeenkomsten van de bewoners van de Westpoint-Tower, maar ook voor diverse tentoonstellingen. Toegang tot de 4 snelle liften, de algemene containerruimte, de diverse gemeenschappelijke fietsenstallingen (met oplaadpunt voor elektrische fietsen, alsmede de parkeergarage.

Ligging
Tegenover het Spoorpark, op korte afstand van het NS-station en het centrum met alle voorzieningen gelegen. Ook Tilburg University met het achtergelegen Oude Warande-bos liggen op korte afstand. De wegen naar Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven zijn snel bereikbaar

Indeling woning

Royale gang/entree met garderoberuimte en ruime toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Toegang naar de living, slaapkamers en badkamer. Slaapkamer van ca. 20 m² met opmaat garderobekasten en eigen badkamer met hoekligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en bidet. De tweede slaapkamer is ca. 26 m² (2 slaapkamers hiervan maken is mogelijk) en momenteel in gebruik als werkkamer. Toiletruimte v.v. zwevend toilet. Tweede gastenbadkamer met douche en wastafel.

Zeer ruime woonkamer -met glaspartijen tot de grond- van waaruit men prachtig uitzicht heeft over het centrum en de skyline van Tilburg en bij mooi weer het provinciehuis van ’s-Hertogenbosch en Eindhoven ziet liggen. De living is ingericht met opmaat boekenkasten. Vanuit de kamer geeft een schuifpui toegang tot de loggia. De living staat in open verbinding met de keuken die is voorzien van een Siematic keuken met 1 ½ spoelbak, 4-pits inductieplaat, afzuigkap, grote koelkast, combi-oven en vaatwasser. Verder is er een inpandige berging met aan/afvoer wasmachine, droger, unit luchtbehandeling en groepenkast.

ALGEMEEN:
* royaal 3- kamerappartement met uitzicht op het Spoorpark, het centrum van Tilburg en op nabij alle voorzieningen gelegen;
* goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus/trein), zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen;
* dit appartement heeft twee parkeerplaatsen, direct bij de liften;
* de vloeren zijn grotendeels voorzien van laminaat (eiken kleur), de wanden en plafonds zijn voorzien van spuitwerk.
* videofoon;
* op de gang buiten het appartement bevinden zich de meterkast en een praktische opbergkast.
* volledige geïsoleerd;
* aluminium kozijnen met draai / kiep en schuiframen;
* dagelijkse schoonmaakdienst in het complex, automatische toegangsdeuren
(tag-systeem) alsmede ruim voldoende bezoekersparkeerplaatsen in eigen parkeergarage;
* maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt ca. € 395,63
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
525 m3
Woonoppervlakte
170 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
1 m2
Bouwjaar
2004
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.