listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 399.000

Jan Tinbergenlaan 71

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 159 Woonoppervlakte
  • 295 m2
Deze verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning beschikt over prettige leefruimten op de begane grond, 4 slaapkamers, een dakterras en een tuin op het zuidwesten met veel privacy. De woning heeft een eigen oprit en is aan een brede, groene straat gelegen in een geliefde, kindvriendelijke woonwijk in Berkel-Enschot. De straat wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer. Winkels, voorzieningen, scholen en uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen. De basisschool ligt op loopafstand.

Bouwjaar 1973
Perceel 295 m2
Inhoud ca. 560 m3
Gebruiksoppervlakte ca. 159 m2

Indeling begane grond:
Ruime entree/hal met meterkast, garderobekast, vitrinekasten trapopgang en toiletruimte v.v. vrijhangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal is de inpandige berging te bereiken en is er toegang tot de uitgebouwde L-vormige woonkamer (ca. 47 m2 ) met 2 lichtkoepels, op maat kastenwand, schoorsteenkanaal met open haard en kunststof schuifpui naar de tuin. Aan de tuinzijde gelegen open keuken met 1 ½ spoelbak, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast.

Indeling eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer (ca. 20 m2) is aan de voorzijde gelegen. Ook slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2 en is voorzien van een rolluik. Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen is heeft een oppervlakte van ca. 13 m2. De badkamer is ingericht met een ligbad v.v. douche, meubel met 2 wastafels, toilet en wandradiator. Een trappopgang geeft toegang tot de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping:
Op de ruime voorzolder bevinden zich een grote bergruimte, de c.v.-ketel (Nefit 2015) en de aan/afvoer voor de wasmachine. De zolderkamer (ca.15 m2 tot 1.50 lijn) heeft een wastafel en een deur naar het dakterras van ca. 20 m2.

Buiten:
De woning heeft een zonnige achtertuin op het zuidwesten, ingericht met gazon, bomen, rododendrons. In deze tuin kunt u de hele dag van de zon genieten. Verder is een houten overkapping. De grote voortuin vergroot de afstand tot de weg en geeft een ruimtelijke gevoel. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op de eigen oprit en aan de straatzijde.

Algemeen
• In fijne, kindvriendelijke woonwijk gelegen.
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas, gedeeltelijk (achterzijde en voordeur pui) voorzien van kunststof kozijnen en ramen. Handmatig bedienbare zonnewering boven schuifpui.
• Energielabel E.
• De woning behoeft modernisering.
• Er is een bouwtechnisch rapport ter inzage.
• In de koopovereenkomst worden een niet-bewoningsclausule (verkoper heeft de woning niet zelf bewoond) en een asbest-en ouderdomsclausule opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 399.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
560 m3
Perceel
295 m2
Woonoppervlakte
159 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
21 m2
Bouwjaar
1973
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.