listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 399.500

Heile Schoorstraat 44

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 104 Woonoppervlakte
  • 118 m2
Deze sfeervolle woning staat in de gewilde woonwijk Armhoefse Akkers, aan de rand van de bebouwde kom en grenzend aan het mooie natuurgebied Moerenburg. Deze ligging in Armhoef, dichtbij de gezellige terrasjes aan het water en de Piushaven is bij velen bekend en een droom om te wonen. In deze hoek van Tilburg bevindt zich alles op loopafstand: de natuur, de horeca, het station van Tilburg en het centrum!

De woning staat in een mooie straat met voortuinen, waardoor het straatbeeld prettig is en de woningen veel privacy hebben. Het is een karaktervolle en kindvriendelijke woonomgeving.

Deze sfeervolle woning is goed onderhouden, heeft een erker aan de voorzijde, woonkamer en-suite, een échte AGA in de keuken, er zijn 2 slaapkamers op de 1e verdieping en badkamer met ligbad en douche, op de 2e verdieping treft u nog een studeer/werkkamer met grote dakkapel, heerlijk stadstuintje waar het tot in de late uurtjes genieten is.

Indeling begane grond;
Entree voorzien van granieten vloer en trapopgang. Toegang tot de sfeervolle woonkamer en-suite met schuifdeuren en boekenkast, een erker aan de voorzijde voorzien van glas-in-lood, eetgedeelte is aan de achterzijde, beiden kamers zijn voorzien van een mooie geoliede houten vloer.
De moderne lichte keuken (Piet Hein Eek) is voorzien van een recht aanrecht met als inbouwapparatuur, stoomoven, combimagnetron, gaskookplaat (3-pits) (Gaggenau), koelkast en een apart origineel AGA-fornuis met 2 kookplaten en 2 verschillende ovens.
Toegang tot de uitgediepte trapkast met daarin de vernieuwde meterkast en provisieruimte.

Bijkeuken met daarin de opstelling van de Cv-ketel en de vaatwasser. De voormalige badkamer wordt gebruikt als wasruimte, hier treft u de opstelling van de wasmachine en droger. Er is een separaat toilet met fonteintje.
Achterom met toegang tot de achtertuin en separate stenen berging.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer. De verdieping beschikt over een airco-unit (2021)
De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een donkere vloerbedekking, beschikt over een vaste kast, de ramen zijn voorzien van horren. De achterslaapkamer is tevens voorzien van een donkere vloerbedekking.
De moderne en lichte badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, u treft er een ligbad, douche, toilet en vaste wastafel en designradiator aan.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken verdieping.
Extra (derde) slaapkamer in gebruik als kantoor/werkkamer voorzien van dakkapel met veel lichtinval en toegang tot de ruime inloop/garderobekast, met tevens een dakkapel aan de voorzijde. De kamer is voorzien van een laminaat vloer. Er zijn nog twee grote ingebouwde opbergkasten.

Buiten,
Verzorgde en mooi aangelegde voortuin en gezellige stadstuin welke gunstig is gesitueerd. Terras, gazon (kunstgras) border en een aparte stenen berging met achterom.

Algemeen:
- Gelegen in de zeer gewilde woonwijk Armhoefse Akkers.
- Sfeervolle goed onderhouden erkerwoning.
- Voortuin met uitzicht, gezellige stadstuin aan de achterzijde.
- Badkamer op de eerste verdieping.
- Voorzien van airco op de verdieping (2021).
- Dakrand berging zink 2020.
- Zink rondom de ramen 2022.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 399.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
367 m3
Perceel
118 m2
Woonoppervlakte
104 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
9 m2
Bouwjaar
1936
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.