listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 485.000

Hillegomlaan 13

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 168 Woonoppervlakte
  • 253 m2

Op een goede locatie, centraal in de Reeshof, gelegen 2-onder-1 kapwoning met een royale woonkamer, speel-/werkkamer, oprit en garage. De woning is aan de achterzijde gelegen aan een grasveld met speelvoorzieningen. Dit veldje wordt in de avond afgesloten door de bewoners. 

De woning is in een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen op loopafstand van het Reeshofpark, winkelcentrum Heyhoef met al haar voorzieningen, diverse scholen, sportvoorzieningen en nabij diverse uitvalswegen.  

Indeling begane grond

Via overdekte entree komt u binnen in ruime hal met meterkast, garderobenis, trapopgang en toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de riante woonkamer met keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is in 2014 vervangen en voorzien van apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en magnetron. 

De woonkamer heeft een grote schuifpui naar de tuin en is afgewerkt met een laminaatvloer. Er is veel lichtinval door de grote schuifpui. Vanuit de woonkamer toegang tot de speel-/werkkamer met deur naar de tuin. De kamer is nu in gebruik als kantoor en aan de wand zijn kasten en een werkblad bevestigd. Deze kamer is aan de achterzijde uitgebouwd, zodat hier een fijne tv-hoek is ontstaan. Vanuit de werkkamer is er toegang tot de garage. De voormalige garage is verdeeld in een bijkeuken met lichtkoepel en met aansluiting voor was apparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich een berging voor de fietsen. De bijkeuken en berging kunnen eenvoudig weer tot één geheel terug worden gebracht.  

1e verdieping

Overloop met veel lichtinval door de aanwezige ramen geeft toegang tot twee slaapkamers (voorheen drie). De ouderslaapkamer aan de achterzijde met walk-in closet heeft een vaste kast en toegang tot het grote balkon (6x3m) aan de achterzijde. Fijne slaapkamer aan de voorzijde. Royale badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche in cabine en staand toilet. De badkamer is in lichte kleuren afgewerkt en voorzien van een moderne gietvloer.  

2e verdieping 

De zolderverdieping is middels vaste trap bereikbaar. De voorzolder heeft veel bergruimte onder de schuine kant en de mechanische ventilatie is hier geplaatst. Op deze verdieping zijn twee ruime zolderkamers aanwezig, beiden voorzien van dakramen.  

Buiten

Voortuin met eigen oprit voor de auto. Achtertuin met een terras aan de woning en een tweede terras achter in de tuin voor de avondzon. De tuin is omsloten door een schutting en achter in de tuin is de poort naar het achtergelegen speelveld aanwezig.  

Bijzonderheden: 
· het platte dak van de garage is in 2015 vernieuwd. 

 

Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 485.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
601 m3
Perceel
253 m2
Woonoppervlakte
168 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
23 m2
Overig inpandige ruimte
7 m2
Bouwjaar
1990
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.