listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 289.500

Hobbemastraat 32

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 101 Woonoppervlakte
  • 116 m2
Een fijne Jaren 30 woning voor een warm thuis vlakbij het centrum van Tilburg.

De drie volwaardige slaapkamers zorgen voor genoeg ruimte in deze leuke tussenwoning. De tuin op het zuiden heeft een groot overdekt terras. De dubbele beglazing, dakisolatie en open haard maken het plaatje compleet en zorgen voor veel woongeluk in elk seizoen!

Kom binnen in de Hobbemastraat 32 via een hal met kapstok en de trap naar de eerste verdieping.
Op de begane grond is een ruime woonkamer met houten vloer, open haard en balkenplafond. Ook is er een handige trapkast voor opslag. In de keuken van 2015 is veel werkblad ruimte, een vaatwasser, koel-vries combinatie, afzuigkap en een 5-pits-gaskookplaat. Via de keuken kom je in de bijkeuken met toilet, aansluiting voor wasmachine en nog extra werk- en bergruimte.
De achtertuin is pal op het zuiden en voorzien van een royale stenen berging met achterom. Aan de berging zit een overkapping zodat je heerlijk buiten kunt zitten. Ook is er een kleine berging waarin de CV ketel uit 2017 hangt. Verder is de tuin in 2021 voorzien van grint en vlonders en werd de uitbouw recent geschilderd.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is ongeveer 12 m² en heeft een houten vloer en een ingebouwde kast. Ook is aan de achterzijde de badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een deur kun je ook op het platte dak komen. De slaapkamer aan de voorzijde is ongeveer 13 m² en heeft ook een houten vloer en een vaste kast. In deze slaapkamer is ook de vaste trap naar zolder.

De zolder is in 2018 helemaal onder handen genomen en voorzien van 2 nieuwe dakkapellen met kunststofkozijnen en draai-kiepramen. Ook is het goed geïsoleerd! Doordat de laminaatvloer volledig is door gelegd kun je met deze ruimte alle kanten op. Op dit moment is het in gebruik als ouderslaapkamer met inloopkast. In 2021 is op zolder een airco geplaatst.

Op de begane grond en eerste verdieping zijn er houten kozijnen met dubbel glas. Op de eerste verdieping zijn aan de voorzijde de karakteristieke kozijnen met glas in lood behouden.

Kortom: een uiterst charmante woning waar het heerlijk wonen is!!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 289.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
348 m3
Perceel
116 m2
Woonoppervlakte
101 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
15 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1935
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.