listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 745.000

Goirleseweg 45

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 214 Woonoppervlakte
  • 938 m2
Gelegen aan de Goirleseweg, één van de mooiste straten van Tilburg, dichtbij het centrum en direct naast uitvalswegen, treft u deze bijzonder grote 2/1 kapwoning. Zie ook nog eens het schitterende pal op het westen gelegen perceel van bijna 1.000m2

De woning beschikt over een gunstig energielabel C.

Daarnaast heeft deze woning vijf royale slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer, een aangebouwde serre en een multifunctionele tuin-/speel-/werkkamer op de begane grond. Ook heeft het een bijzonder grote achtertuin van zo'n 600 m2 wat deze woning zo uniek maakt. Deze tuin beschikt ook over een ruime garage en carport.

Indeling begane grond
Entree/hal met moderne toiletruimte (2019) voorzien van zwevend closet en fontein, vernieuwde meterkast (2020), trapopgang, alsmede toegang tot de kelder op stahoogte. De entree en het toilet zijn voorzien van een licht grijze gietvloer (2020). De in 2020 vernieuwde keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: vijfpits inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, magnetron en een vaatwasser. De royale en lichte woonkamer van ca. 50 m2 is afgewerkt met een prachtige eiken visgraat parketvloer met bies alsmede een marmeren schouw met open (gas)haard. Aansluitend de aangebouwde serre met vloerverwarming, ingebouwde airco, volledig glazen puien, gietvloer en schuifpui.
Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk met toegang tot de achtertuin, veel bergruimte, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur (weggewerkt in kasten), gietvloer en de multifunctionele tuin-/speel-/ werkkamer welke is voorzien van een visgraat pvc vloer, schuifpui met sunscreens, zonwering en airco.
De gehele begane grond is voorzien van recent stucwerk wanden en plafonds, gietvloer en eiken visgraat vloer.

1e Verdieping
Overloop met separaat toilet, drie slaapkamers (6,8 / 14,2 en 19,3 m2) waarvan de hoofdslaapkamer met fraaie inbouwkast (2020) en airco. De tweede slaapkamer heeft openslaande deuren met een balkon op het zuiden en de derde slaapkamer een wastafel met toegang tot plat dak op het westen. De moderne badkamer (2019) is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, design-radiator en is afgewerkt met antraciet tegelvloer met elektrische vloerverwarming. De slaapkamers zijn allen voorzien van een fraaie pvc vloer (2020).

2e Verdieping
Via vaste trap bereikbaar. Overloop met toegang tot berging met dakraam met opstelling van de cv-combi ketel (Remeha; augustus 2017), wastafel alsmede toegang tot de vliering. Twee royale slaapkamers van ca. 10 en 11 m2 beide voorzien van wastafels en tot slot nog een inpandige (berg)ruimte welke de mogelijkheid biedt, door het plaatsen van een extra dakraam, om te gebruiken als extra 6e slaap-/werkkamer.

Tuin
Fraai aangelegde voortuin met oprit t.b.v. meerdere auto's voorzien van hekwerk met hedera beplanting. De privacy biedende en volledig begroeide achtertuin van ongeveer 600m2, met een vrije ligging aan de achterzijde, is gesitueerd op het westen en aangelegd met zonneterras, gazon, borders, berging en ingebouwde trampoline. Tevens is er een beregeningsinstallatie, voor de voor- en achtertuin, met een eigen waterput. Gazon achtertuin is compleet voorzien van een volledig geïnstalleerde robotmaaier (2022).

Garage
Vrijstaand stenen garage met carport en v.v. elektra.

Algemeen
* energielabel C
* unieke royale tweekapper met maar liefst 214m2 woonoppervlakte op een perceel van 938m2
* aangebouwde serre, speelkamer, 5 slaapkamers (eventueel een 6e) en bijkeuken
* serre, tuinkamer en één slaapkamer zijn voorzien van airco’s
* serre bevat vloerverwarming
* voorzien van hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen
* volledig uitgevoerd met dubbele beglazing
* elektrische zonneluifel en sunscreens blijven achter
* grotendeels voorzien van rolluiken
* Platte daken en lijsten van multifunctionele tuin-/speel-/werkkamer en bijkeuken zijn in 2020 vernieuwd
* Schoorstenen zijn in 2022 opnieuw gevoegd, en er zijn drie lateien geplaatst om de aanwezige scheuren in het gevelwerk te herstellen. Verder zijn er diverse koven geplaatst om leidingwerk uit het zicht te halen en werden er op diverse plaatsen radiator ombouwen geplaatst.
* Buitenschilderwerk(kozijnen, balkons en sierhekjes) uitgevoerd (2020)
* spouwmuren zijn voorzien van isolatie (2020)
* bodemisolatie in de woonkamer (2020)
* Isolatie zolder achter schuine wanden
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 745.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
816 m3
Perceel
938 m2
Woonoppervlakte
214 m2
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
26 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
1959
Energielabel
C
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.