listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 345.000

Nicolaas Beetsstraat 12

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 127 Woonoppervlakte
  • 83 m2
Op een fijne en gunstige locatie ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen gelegen riant uitgebouwde sfeervolle en gemoderniseerde eindwoning met garage en heerlijk dakterras.

De woning heeft o.a. vier fijne slaapkamers, moderne open keuken, vernieuwde badkamer (2020), fijn dakterras op de 1e verdieping en een garage met elektrische roldeur.
De woning is voorts gunstig gelegen ten aanzien van scholen, recreatie, Universiteit van Tilburg, winkelvoorzieningen, "Korvel", gezellige eet- en drinkgelegenheden en het groene Kromhoutpark.

Het betreft hier een compleet verbouwd en uitgebouwd woonhuis (hoekwoning) met garage, op 15 min. loopafstand van het centrum.
Een heerlijke gezinswoning die je zeker gezien moet hebben.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree met trapopgang. Toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een doorlopende pvc vloer, trapkast (met daarin vernieuwde meterkast), open haard en aan de achterzijde gesitueerde open keuken met eetgedeelte.
De keuken (2016) is geplaatst in hoekopstelling en heeft voldoende kastruimte, als inbouwapparatuur treft u o.a.: vaatwasser (2022), 5 pits los gasfornuis met oven, afzuigkap en losse Amerikaanse koelkast.
Achterportaal met toilet met vrijhangend closet (2020) en achterom. Vanuit het achterportaal is er toegang tot de garage, welke is voorzien van elektrische roldeur (vernieuwd in 2022), de garage volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming, elektra en water (warm en koud)

1e verdieping:
Overloop met grote vaste kastenwand waarin de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en droger. Verder heeft u vanaf de overloop toegang tot twee slaapkamers (voorheen drie slaapkamers)
en de badkamer.
Fijne voorslaapkamer voorzien vloerbedekking. De achterslaapkamer met vaste kasten geeft middels een loopdeur toegang tot het fijne dakterras.
De badkamer is in 2020 geheel vernieuwd met een ruime douche, dubbele vaste wastafel met ombouwmeubel, designradiator en vrijhangend closet.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping treft u nog twee mooie slaapkamers. De achterslaapkamer is voorzien van vaste kasten, kunststof kozijnen met handmatig bedienbare rolluiken, het plafond is voorzien van inbouwspotjes.
De tweede ruime slaapkamer op de verdieping is tevens voorzien van een rolluik.

Buiten:
Heerlijk dakterras op de 1e verdieping waar het tot in de late uurtjes heerlijk genieten is.

Algemeen:

* Heerlijke ruime stadswoning met 4 slaapkamers, grote leefruimte, garage en fijn dakterras;
*Garage eventueel aan te passen tot multifunctionele ruimte voor beroep aan huis;
*Op 15 minuten loopafstand van het centrum van Tilburg;
*Dakterras op eerste verdieping;
*Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing;
*Deels voorzien van kunststof kozijnen;
* De gevels van de woning zijn geheel gestraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.

De ligging van de woning:
De wijk Korvel grenst aan de Ringbaan-West, Bredaseweg, Diepenstraat en Oude Goirleseweg. Binnen een paar minuten bent u op de snelweg. Wonen in de wijk Korvelseweg heeft als grote voordeel dat je binnen korte tijd in het centrum van Tilburg staat. De basisschool ligt om de hoek. Voldoende winkels en supermarkten op loopafstand.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 345.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
494 m3
Perceel
83 m2
Woonoppervlakte
127 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1926
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.