listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 575.000

Hoevenseweg 98

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 203 Woonoppervlakte
  • 354 m2
Deze royale hoekwoning heeft veel te bieden, zoals ruimte, karakter, een grote garage en speelse tuin. De woning ligt in een populair woongebied met winkels, uitvalswegen, stadscentrum en de bruisende Piushaven in de nabijheid. Bovendien heeft de woning een riante oprit voor meerdere auto’s. De woning is gelegen op een perceel van 354 m2 aan een autoluwe straat met het Aabe-winkelgebied en groenvoorzieningen aan de overzijde.
Voor de fiets- of wandelliefhebbers, binnen enkele minuten geniet je van het natuurgebied Moerenburg en het Leijpark.
 
Indeling begane grond

Entree in ruime hal met de moderne meterkast, originele vloer en ruimte voor de garderobe. Achter de hal ligt de gang met originele vloer en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de eerste hal is er toegang tot de royale woonkamer (ca. 51 m2), deze is afgewerkt met een schitterende visgraat vloer, strak gestuukte wanden en plafond en heeft een centraal gelegen gashaard die een verdeling maakt in de woonkamer. Het zitgedeelte aan de voorzijde en een eetkamer aan de achterzijde. De achtertuin is bereikbaar middels openslaande deuren en een enkele deur in het originele kozijn.
Vanuit de woonkamer toegang tot de woonkeuken met originele vloer. De keuken is opgesteld onder het raam en een hogere kastenwand aan de muur. Vanuit de keuken is de gang met de trapopgang naar de verdieping bereikbaar. In deze gang is het toilet aanwezig en de kelder/-trapkast.
Achter de keuken is een royale bijkeuken aanwezig met op maat gemaakte inbouwkasten. In één van de kasten kan de was apparatuur opgesteld worden. Vervolgens is er in deze bijkeuken een deur die toegang geeft tot een extra doucheruimte met wastafel. Een andere deur geeft toegang tot de tuin.
 
1e verdieping

Royale overloop met vaste kast, speels niveauverschil en originele details zoals glas-in-lood en houten balustrade. Vanuit de overloop is het balkon bereikbaar evenals het aparte toilet met fonteintje. Grote slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten. Vanuit de gang toegang tot nog twee mooie slaapkamers, waarvan één met vaste kast. Badkamer met douche in cabine, dubbele wastafel en ligbad.
 
2e verdieping

Middels vaste trap met loper bereikbare zolderverdieping. Open zolder met dakkapel, bergruimte en de opstelling van de CV-ketel. Dit eerste gedeelte van de zolder is open, extra slaapkamer(s) zijn hier mogelijk. Vanuit de open zolder toegang tot een grote slaapkamer met twee dakramen.
 
Buiten

De achtertuin is speels ingedeeld met terras aan de woning, plantborders vol met hortensias en middels een poort toegang tot de oprit. Doordat de tuin gedeeltelijk rondom de woning is gelegen zijn er meerdere sfeervolle hoekjes aanwezig. Grote, brede garage (ca. 36 m2) met elektra en sectionaal garagedeur. Vanuit de tuin met een dubbele poort toegang tot de brede oprit, voor meerdere auto’s geschikt.
 
 
Bijzonderheden:
  • De woning is goed onderhouden.
  • De elektrische installatie en de bedrading is in 2004 volledig vernieuwd.
  • In 2004/2005 is de woning grotendeels gerenoveerd.
  • De voorpui is tijdens de renovatie vernieuwd.
  • De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.    
  • Er zijn veel paneeldeuren aanwezig, een aantal met glas-in-lood.
  • Er liggen 12 zonnepanelen op de garage.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 575.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
768 m3
Perceel
354 m2
Woonoppervlakte
203 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
37 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m2
Overig inpandige ruimte
7 m2
Bouwjaar
1936

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.