listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 359.000

Calfvense Bosloop 3

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 131 Woonoppervlakte
  • 181 m2
Op uitstekende locatie in De Blaak treft u deze royale tussenwoning met diepe en vrij gelegen achtertuin op het oosten. De woning behoeft modernisering maar als u daardoor heen kunt kijken ziet u een warm en gezellig huis waar de eerste eigenaresse (!) al jaren met veel plezier van geniet!

De Calfvense Bosloop is een rustige zijstraat van de Weteringlaan. Om de hoek stopt bus 7 naar het Tilburg CS en na een korte wandeling sta je in het bos. Met de fiets ben je snel bij de kinderopvang, basisschool, sporthal en het winkelcentrum in deze populaire wijk. De N630 en A58 zorgen voor een goede verbinding met Breda, Turnhout en Eindhoven; zo woon je niet alleen heel mooi maar ook heel centraal.

Indeling begane grond

Entree/hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Toegang tot gezellige Z-vormige woonkamer met zitgedeelte met open haard aan de voorzijde en schuifpui naar de tuin ter plaatse van het eetgedeelte aan de achterzijde. Verder treft u nog een tweetal vaste kasten. De halfopen keuken geeft het geheel een ruim en gezellig gevoel, niet in de laatste plaats door de gezellige bar waar u van het ontbijt kunt genieten. De keuken is voorzien van een keukenblok met inbouwapparatuur te weten: koelkast, vierpits gaskookplaat en afzuigkap. De achtergelegen bijkeuken met wasmachine aansluiting biedt via een loopdeur toegang tot de achtertuin. De begane grond is geheel voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de tweede verdieping. In totaal treft u op de eerste verdieping vier slaapkamers met een wastafel. Verder een badkamer met ligbad, toilet, douche en een wastafel.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare zeer grote zolderverdieping waar meerdere (slaap-) kamers mogelijk zijn. De huidige zolderkamer beschikt over twee dakramen. De voorzolder beschikt over opstelling CV combiketel Remeha (ca. 2005) en over een berging.

Tuin

Fraai aangelegde voortuin en zeer verzorgde, prachtige achtertuin met borders en bestrating. Bovenal is de royale, zonnige achtertuin (circa 15 meter diep en circa 6 meter breed) vrij gelegen en beschikt deze over een berging, houthok en een achterom.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 359.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
492 m3
Perceel
181 m2
Woonoppervlakte
131 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Overig inpandige ruimte
6 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.