listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 610.000

IJzerstraat 25

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 153 Woonoppervlakte
Royaal en luxe instapklaar appartement op een geweldige locatie in hartje centrum in een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in een gebouw met kantoor op de eerste en een appartement op de tweede en derde verdieping.
 
Bouwjaar: 2002
Inhoud: 473 m³
Woonoppervlakte totaal: 179 m² (inclusief drie balkons totaal 17 m² en een berging op de begane grond van 9 m²).
 
Het appartement heeft ramen aan alle zijden van de woning. Die zorgen voor goede lichtinval in alle ruimten in het appartement. Het appartement beslaat de gehele verdieping waardoor je geen buren hebt in de letterlijke zin van het woord. Het appartement is via de lift en/of de trappengang enkel te bereiken met een exclusieve sleutel hetgeen de veiligheid waarborgt.
 
Appartement tweede verdieping
Entree/hal met toegang tot alle vertrekken. Aangezien het appartement de gehele verdieping beslaat is er een uitstekende indeling met louter ruime vertrekken.
 
Hoofdslaapkamer van ruim 20 m² met fraaie raampartijen en TV aansluiting, aansluitend badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel in meubel (2019) en inloopdouche. Technische ruimte met opstelling wasmachine, droger en CV combiketel (Remeha). Slaap-/studeerkamer van ca. 16 m² aan de voorzijde met toegang tot het derde balkon. De lange gang verbindt de slaap-/studeerkamer met de living. De gang beschikt over een ruime garderobe, toilet met fontein en royale (inloop) provisiekast.
 
Zeer ruime living, eetkamer en open keuken van totaal ruim 55 m². Zon en schaduw wisselen elkaar af. Het geheel kent grote raampartijen met verschuifbare houten lamellen aan de buitenzijde én twee balkons, beide bereikbaar via een loopdeur.
Luxe Bulthaup keuken (2010) voorzien van vaatwasser (2021), grote inductiekookplaat (2019), afzuigkap en vol notenhouten blok met combimagnetron, oven (2018) en koelkast. Er zijn drie balkons waardoor u altijd voor schaduw of zon kunt kiezen. Het grootste balkon (met zonnescherm, 2020) biedt de mogelijkheid om gezellig aan tafel te gaan.
Plafond en wanden zijn voorzien van stucwerk.
 
Algemeen
  • in 2019 van binnen geheel geschilderd en gesausd
  • alle balkons voorzien van bankirai planken.
  • appartement is grotendeels voorzien van Merbau houten vloer, in 2019 geschuurd en twee keer gelakt
  • berging op de begane grond met vaste kastenwand.
  • diverse parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.
  • rustig gelegen luxe appartement in kleinschalig goed onderhouden appartementencomplex.
  • bijdrage VvE € 269,- per maand.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 610.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
473 m3
Woonoppervlakte
153 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
9 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Bouwjaar
2002
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.