listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 655.000

Drossaard van der Willigenhof 4

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 169 Woonoppervlakte
  • 229 m2
In de zeer gewilde woonwijk Zorgvlied gelegen uitgebouwde eigentijdse twee-onder-een-kap woning met zonnige tuin, parkeerplaats op eigen perceel en 2 bergingen. De woning heeft op de begane grond heerlijke leefruimten (woonkamer, keuken, eetkamer ca. 72 m2) met brede puien, tuindeuren en veel lichtinval, 4 slaapkamers, ruime badkamer en voldoende bergruimten. Zeer degelijke jaren 30-stijl woning met hedendaags wooncomfort en isolatie.

Indeling begane grond
Entree, ruime/hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte voorzien van vrij hangend toilet en fontein. Toegang tot de sfeervolle woonkamers en suite; voorkamer met erker, schuifdeuren en vaste kasten. Ruime woonkamer met openslaande tuindeuren en trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken en de daar achter gelegen eetkamer. De keuken is voorzien van een op maat gemaakt keukenblok met hardstenen blad voorzien van een spoelbak en inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven/grill. De eetkamer is een heerlijke eet/leef ruimte met eveneens tuindeuren en een grote lichtstraat. Vanuit de woonkamer is de inpandige berging aan de voorzijde met een praktische kastenwand en aan/afvoer wasmachine te bereiken.

1e verdieping
Drie slaapkamers, overloop en trapopgang naar de 2e verdieping. Slaapkamer 1 (ca.14 m²) is aan de voorzijde gelegen. Slaapkamer 2 ca. (11 m² ) is aan de achterzijde gelegen en heeft een vaste kast. Slaapkamer 3 (ca.9 m²) is een aan de voorzijde gelegen hoekkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, vrij hangend toilet, natuurstenen dubbele wastafel met spiegel en designradiator.

2e verdieping
Via vaste trap bereikbare volwaardige verdieping. Hoofdslaapkamer met grote dakkapel en wastafel. Voorzolder met grote dakkapel, kastruimte en werk/computerhoek. Opstelling CV combiketel (Merk Atag, bouwjaar 2020. Bergruimten en vliering.
Deze ruime verdieping biedt mogelijkheid voor meerdere slaapkamers.

Tuin
Op het zuidwesten gelegen besloten achtertuin met terras (voorzien van electrische zonneluifel), buitenkraan en leibomen. Achter de eetkamer is een vanuit de tuin te bereiken berging gelegen. Deze is voorzien van elektra.
Voortuin ingericht met leibomen en hortensiastruiken. Buitenkraan en eigen oprit/parkeerplaats

Algemeen
• Jonge, kindvriendelijke woonstraat (geen doorgaand verkeer) met winkelcentrum met supermarkt, kinderdagverblijf en basisschool op loopafstand;
• De vloeren zijn voorzien van Frans massief eikenhouten vloerdelen (hoogste kwaliteit), hardsteen, eiken lamelparket en oude kloostervloeren. De begane grondvloeren en badkamervloer zijn voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.
• Eigen parkeerplaats en openbare parkeerplaatsen aan de straat.
• Het huis verkeert in een prima staat van onderhoud.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 655.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
591 m3
Perceel
229 m2
Woonoppervlakte
169 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
2000
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.