listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 565.000

Jan Pieterszoon Coenstraat 22

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 151 Woonoppervlakte
  • 156 m2
Deze perfect afgewerkte jaren '30 woning in de Armhoefse Akkers (Sacramentsparochie) is te koop. Deze woning is gelegen op een van de meest gewilde locaties in deze wijk en is uitermate ruim en in perfecte staat van onderhoud.

Deze typische jaren '30 woning kenmerkt zich door charmante paneeldeuren met architraaf en glas in lood details. Door de jaren heen is de woning flink uitgebouwd op de begane grond waardoor een riante woonkamer en suite met eetgedeelte en zithoek is gerealiseerd. De luxe half open keuken en de vernieuwde luxe badkamer, maken het helemaal af.


INDELING

Begane grond

Via de voordeur, voorzien van glas-in-lood raam, betreedt men de hal. Vanuit de hal is de toiletruimte toegankelijk met closet en fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping, kelder (op sta hoogte), keuken en woonkamer te betreden. De gehele begane grond is voorzien van een eikenvloer (opgeschuurd in 2019) en geniet veel lichtinval via erker aan voorzijde en schuifpui aan achterzijde. Ook in de woonkamer zijn charmante glas-in-lood details terug te vinden. De woonkamer beschikt verder over een gashaard in schouw, schitterende en suite deuren met open kastenwanden, die de zitkamer en eetkamer op een speelse manier scheiden. De wand- en plafondafwerking op de begane grond, evenals in het merendeel van de woning, is voorzien van stucwerk.

De luxe maatwerk keuken is half open en daardoor in verbinding met de woonkamer. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling aan de wand en aan de andere zijde zijn servieskasten aanwezig. De keuken beschikt verder over een riant gasfornuis met dubbele oven van topmerk Borretti, porselein spoelbak en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast en een vaatwasser.

1e verdieping

Via de trapopgang vanuit de hal bereikt men de overloop op de 1e verdieping. Deze biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers (voorheen 3), badkamer en trapopgang naar 2e verdieping. De grote slaapkamer aan achterzijde staat in verbinding met de walk-in-closet. Vanuit deze kamer is er toegang tot het zonnige dakterras aan de achterzijde. Royale slaapkamer aan de voorzijde met sfeervolle erker en eigen wastafel. De luxe vernieuwde badkamer (2021) is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad, zwevend toilet en een meubel met dubbele moderne en ronde wastafels tegen een schitterende tegelwand.


2e verdieping

Via vaste trap bereikt men de zeer ruime 2e verdieping, deze is verdeeld in twee grote ruimtes met de mogelijkheid om de indeling te wijzigen. Een grote voorzolder met dakkapel waar momenteel de wasapparatuur en de cv-ketel staat opgesteld en vanuit deze ruimte is de bergzolder middels een vlizo trap bereikbaar. Grote slaapkamer (ca. 18 m2) aan de achterzijde met dakkapel en dakraam. 


Zolder

Via vlizotrap is de zolder te bereiken welke dienst doet als bergruimte.


Tuin

De keurig en net aangelegde achtertuin (2019) is op het zuiden georiënteerd en beschikt over een zonnescherm over de volle breedte, een buitenkraan en een terras aan de woning. Achter in de tuin is een stenen berging aanwezig, voorzien van elektra, met een poort naar de achterom. Zowel de berging als de achtergevel van de woning is voorzien van een houten lamellen betimmering waardoor de tuin een warme uitstraling heeft. In de tuin is aan de achterzijde een tweede terras gelegen dat door middel van de beplating gescheiden wordt van de rest.


Algemeen:
- perfecte staat van onderhoud
- perfecte ligging in gewilde wijk Armhoefse Akkers (Sacramentsparochie)
- voorzien van kunststof kozijnen en een schuifpui aan de achterzijde.
- voorzien van dubbele beglazing
- achtertuin met oriëntatie op het zuiden
- bouwjaar 1931
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 565.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
569 m3
Perceel
156 m2
Woonoppervlakte
151 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
15 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.