listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 355.000

Ringbaan-Oost 240 33

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 103 Woonoppervlakte
In de geliefde woonwijk Sacramentsparochie/Armhoef gelegen royaal 3-kamerappartement met mooi vrij uitzicht over het kruispunt en de tegenover het appartement gelegen groenstrook.
De woning is op de 1e verdieping in residentie Willem II-State. Het appartement heeft een heerlijk (afsluitbaar) loggia met een fraai vrij uitzicht, twee mooie slaapkamers, eigen parkeerplaats en een berging in het souterrain.
Het appartement is uitstekend toegankelijk voor mindervalide door de liften en automatische deuren.

De gezellige Piushaven, natuurgebied Moerenburg, het centrum en het station van Tilburg liggen op loop- en fietsafstand. De ligging is ook zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen, het winkelcentrum AaBe Fabriek en horeca. De appartementen zijn in 2000 gebouwd. De woningen zijn per lift en trap bereikbaar. De hoofdentree van het appartementencomplex (met brievenbussen en bellentableau met videofoon) ligt aan de Ringbaan-Oost.
Binnen komt u in de entreehal met lift en trap. Verder is er een gezamenlijk buitenterras.

Indeling appartement:

De hal in het appartement is lang en breed en geeft toegang tot alle verblijfsruimten. Laat u verrassen door de aan de voorzijde gelegen royale woonkamer met open keuken en extra ruimte (inpandig balkon/eetkamer) welke eenvoudig ook bij de woonkamer getrokken kan worden. Er is veel lichtinval en mooi weids uitzicht. De keuken is voorzien van een nette keukeninrichting met koelkast voorzien van een vriesvak, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Het praktische keukeneiland zorgt voor extra veel opbergruimte.
De woning heeft 2 slaapkamers, beide aan de achterzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van ca. 20 m². Slaapkamer 2 meet ca. 8 m². De ruime, geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, douche in cabine, wastafel en radiator. De separate toiletruimte is v.v. een vrijhangend toilet en fonteintje. Verder is er een inpandige berging/bijkeuken met aansluiting wasmachine, opstelling Cv-combiketel en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
- appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas/HR++ glas.
- bushalte voor de deur
- zeer ruim appartement
- woning met veel lichtinval en mooi groen uitzicht
- berging (met lichtpunt en eigen stopcontact) en parkeerplaats in het souterrain.
- voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers op eigen terrein en in de directe nabijheid.
- maandelijkse bijdrage Vereniging van Eigenaren is circa € 202,- per maand.
- eigendomsoverdracht per direct mogelijk.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 355.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
339 m3
Woonoppervlakte
103 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
7 m2
Bouwjaar
2001
Energielabel
A p

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.