listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.200.000

Bosscheweg 34

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 191 Woonoppervlakte
  • 2463 m2
Unieke, vrijstaande villa met schitterende tuin pal op het zuiden gelegen op een perceel van maar liefst 2.463 m². Volledige privacy gegarandeerd door het vrije uitzicht over de weilanden! De woning is gesitueerd aan de Bosscheweg, bereikbaar via de ventweg en ligt zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen, Tilburg en vele andere voorzieningen.

De woning werd in opdracht van de huidige eigenaren in 1992 ontworpen en zeer degelijk gebouwd. Onder andere een extra hoge kruipruimte, een tegelvloer met vloerverwarming op de gehele begane grond en betonnen verdiepingsvloeren zijn hier voorbeelden van. Verder beschikt de woning over houten kozijnen met dubbele beglazing, hoge dorpels en kent het pand een geweldige lichtinval door de vele raampartijen rondom.

Indeling begane grond

Entree/hal met trapopgang, toilet met fontein, meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar en alarminstallatie. L-vormige woonkamer met schitterende lichtinval, gashaard, convectorput en schuifpui naar het overdekt terras. Aansluitend de woonkeuken met eveneens een schuifpui naar het overdekt terras en een keukenblok met inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, koelkast, oven, elektrische kookplaat en afzuigkap. Bijkeuken met opstelling wasmachine en tweede keukenblok met close-in-boiler. Diepe vaste werkkast.

1e Verdieping

Via prachtige hardhouten trap toegang tot de royale overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. De riante hoofdslaapkamer met frans balkon meet ca. 30 m² en bestaat naast een slaapgedeelte uit een walk-in-closet. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk ca. 18 en ca. 12 m². Via de overloop toegang tot een gastenbadkamer met douche in cabine, wastafel en radiator en hoofdbadkamer voorzien van hangcloset, ligbad, twee wastafels en een radiator. Beide badkamers zijn volledig betegeld.

2e Verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Royale overloop en twee zolderkamers waarvan één met opstelling CV combiketel (Nefit, 2017). Deze verdieping is voor allerlei doeleinden geschikt, slaap-/werk-/speelkamers etc.

Tuin

Diepe brede oprit met toegang naar de grote dubbele garage van ca. 50 m² en een inpandige hoogte van maar liefst 3 m1. De garage werd in spouw opgetrokken en beschikt over een handmatig bedienbare sectionaaldeur en elektra. Voortuin, zijtuin en schitterende, parkachtige achtertuin. Het geheel is fraai aangelegd en voorzien van wateraansluitpunt zowel aan voor als achterzijde. Het vrije uitzicht aan de achterzijde is onbetaalbaar!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.200.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
682 m3
Perceel
2463 m2
Woonoppervlakte
191 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
50 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Bouwjaar
1992
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.