listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 495.000

Gotenpark 131

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 123 Woonoppervlakte
Aan een prachtig privaat park op een toplocatie gelegen modern 3-kamerappartement met een groot balkon met een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Op de begane grond treft u een centrale hal met brievenbussen, lift en trappenhuis.

Het appartement beschikt over twee entrees. Zowel via de derde als ook via de vierde verdieping heeft u toegang tot het appartement. Er zijn slechts twee appartementen in het complex die zichzelf via de lift toegang verschaffen tot beide verdiepingen waarbij de vierde verdieping enkel bereikbaar is via de lift d.m.v. een sleutel.

Het appartement is voorzien van een lichte en riante woonkamer van circa 60 m² (inclusief keuken), een semi open woonkeuken met complete keukeninrichting, een groot balkon op het zonnige zuidwesten, twee slaapkamers, twee badkamers en een inpandige berging. In het souterrain is daarnaast nog een parkeerplaats en een ruime berging aanwezig.

Het appartement maakt onderdeel uit van de architectonische hoogstaande complexen en woningen aan het 'Gotenpark' en is gelegen in de geliefde wijk 'Zorgvlied’, op loopafstand van het winkelcentrum Burgemeester van de Mortelplein en nabij de bossen Oude Warande en het Wandelbos, het treinstation Tilburg-Universiteit en de uitvalswegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch. Het bruisende centrum van Tilburg met al haar voorzieningen bevindt zich op 10 minuten fietsafstand.

Indeling appartement

Op de vierde verdieping (bereikbaar via de lift enkel met sleutel) komt u in een entree/hal met garderobe. Deze hal is eigendom van de VvE en biedt toegang via een luik naar het dak maar mag dus door de eigenaar van dit appartement als zodanig (exclusief) gebruikt worden. Entree appartement met toegang tot de royale, lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser (2021), oven (2021), koelkast, vijf pits gaskookplaat en een afzuigkap. Verder beschikt de keuken over een natuurstenen aanrechtblad en toegang tot de inpandige berging. Deze beschikt over opstelling wasapparatuur en biedt ruimte voor een vriezer. Tevens opstelling CV combiketel (Remeha, 2011) en mechanisch ventilatiesysteem. In de woonkamer treft u de videofooninstallatie en een loopdeur naar het royale balkon (ca. 20 m2) op het zonnige zuidwesten. Het balkon beschikt over een tweetal plantenbakken, een warmtehoudlamp en twee elektrisch bedienbare zonneschermen met wind en zonne automaat. Bovendien heeft u natuurlijk een prachtig uitzicht over het park!

Via de hal met toilet (hangcloset met fontein) toegang tot de hoofdslaapkamer met loopdeur naar het balkon. De slaapkamer staat in directe verbinding met de nette badkamer voorzien van ligbad, douche in cabine, decorradiator, dubbele wastafel in meubel en twee spiegelkasten.

Via de trapopgang daalt u naar de derde verdieping. Ook hier dus een entree/hal bij de voordeur en een loopdeur naar een klein balkonnetje. Tweede royale slaapkamer annex werkkamer ook weer in directe verbinding met de (tweede) badkamer welke is voorzien van een wastafel, staand toilet en een douche in cabine. De meterkast bevindt zich op de galerij.

Algemeen

- Het gehele appartement is voorzien van een fraaie parketvloer
- Bijdrage VvE per maand € 222,32
- Energielabel A
- Aanvaarding in overleg (korte termijn mogelijk)
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
405 m3
Woonoppervlakte
123 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
22 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Bouwjaar
2001
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.