listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 595.000

Meerkensloop 18

Tilburg
  • 6 slaapkamers
  • 198 Woonoppervlakte
  • 301 m2
Op uitstekende locatie in gewilde woonwijk De Blaak treft u deze bijzondere hoekwoning met praktijk-/kantoorruimte van maar liefst circa 50 m2 en heerlijk zonnige achtertuin. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is multifunctioneel dankzij de voormalige fysiotherapie praktijk die hier gevestigd was. Ideaal voor wonen/werken maar ook uitstekend te gebruiken als speelkamer en/of slaapkamer met badkamer op de begane grond. De praktijk beschikt over een separate ingang.

Indeling woonhuis

Entree/hal met meterkast. Gezellige zithoek-living aan de voorzijde met zicht op de fraai aangelegde voortuin. Via het eetgedeelte met uitbouw voorzien van glazen dak wat voor een heerlijke lichtinval zorgt treft u de halfopen keuken voorzien van een keukenblok (2010) met inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, oven, magnetron en 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. Loopdeur naar de tuin. Via een tweede hal met toilet (hangcloset) met fontein, treft u de trappenhal naar de verdieping. Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

Eerste verdieping

Overloop met vaste kast en drie royale slaapkamers allen voorzien van laminaatvloer. Badkamer voorzien van hangcloset, ligbad, dubbele wastafel in meubel, decorradiator en douche in cabine. Mechanische ventilatie en raam ten behoeve van lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping

Grote vierde slaapkamer met mooie hoog plafond voorzien van laminaatvloer met twee grote bergruimtes aan beide zijden en een velux dakraam. CV annex wasruimte met opstelling CV combiketel (Nefit, 2008) met wasmachine-aansluiting en overloop met bergruimte.

Praktijkruimte

De voormalige garage is indertijd verbouwd tot praktijkruimte (1989) en in 2006 is daar een oefenruimte bijgebouwd, welke aan de buitenzijde fraai afgewerkt is met zink.

Indeling

Entree/hal met toilet met fontein en trapopgang naar eerste verdieping waar u een fraaie (kantoor-) kamer treft. De praktijkruimte meet ca. 14m² en heeft een inpandige doorgang naar het woonhuis. De oefenruimte meet ca. 28 m² en is samen met de praktijkruimte multifunctioneel. Studio, kantoor, kinderkamer; het is allemaal mogelijk! De oefenruimte is voorzien van verwarming, elektra, tv aansluiting en airconditioning.

Tuin

Geweldige achtertuin voorzien van bestrating, schitterende Catalpaboom, blauwe regen, grindpaden en een grote houten berging. De tuin biedt de gehele dag door verschillende zonnige- en schaduwrijke plekken. Een mooie Hedera-heg zorgt voor een natuurlijke beschutting en er is een eigen achterom.

Algemeen

* Houten kozijnen met dubbele beglazing
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
689 m3
Perceel
301 m2
Woonoppervlakte
198 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Externe bergruimte
10 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Bouwjaar
1980
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.