listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 375.000

Ardennenlaan 45

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 137 Woonoppervlakte
  • 164 m2
Ruime en keurig onderhouden, uitgebouwde tussenwoning op een mooie en groenrijke locatie gelegen met veel groen in de omgeving en nabij Elisabeth ziekenhuis, uitvalswegen en centrum gesitueerd. Verder beschikt deze woning over vier slaapkamers, een ruime woonkeuken en badkamer, voortuin en achtertuin - op het westen - met vrijstaande berging.

Indeling begane grond

Entree/hal met volledig betegelde toiletruimte voorzien van hangcloset en fonteintje, gemoderniseerde meterkast en trapopgang. Gezellige, royale living met trapkast waarin opstelling unit vloerverwarming en aansluitend een ruime (uitgebouwde) woonkeuken voorzien van keukenblok met inbouwapparatuur te weten vijf-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast met vrieslade en vaatwasser. De aanwezige oven werkt niet. Openslaande tuindeuren én een loopdeur bieden toegang tot de achtertuin. Het plafond beschikt over inbouwspots en een lichtkoepel. De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming en een strakke wand,- en plafondafwerking (stucwerk). De woning is geheel voorzien van rolluiken. Op de begane grond zijn deze elektrisch bedienbaar, op de verdiepingen handmatig. 

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en alle kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met een dubbele raampartij met rolluik en hor. Één kamer is voorzien van een vaste kast met opstelling wasmachine en droger. Nette en royale badkamer voorzien van ligbad / douchecombinatie, decorradiator, hangcloset, douche in cabine, wastafel in meubel met spiegel en verlichting en verder is de badkamer volledig betegeld.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Grote vierde slaapkamer met dakkapel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. Deze ruimte werd ca. 5 jaar geleden opgeknapt en voorzien van stucwerk, tv aansluiting en inbouwverlichting. Tevens bergruimte onder de schuine zijden en een separate berging met opstelling CV combiketel (Nefit, 2009) en mechanische ventilatie unit.

Tuin

Zeer verzorgde voor,- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van grote grijze tegels en een prachtige houten overkapping met lichtstraat. Aansluitend een in spouw opgetrokken royale berging met elektra, loopdeur, raampartijen een loopdeur naar de brede achterom.

Algemeen

* Zeer nette, gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning op fijne locatie;
* Aanvaarding nagenoeg per direct mogelijk.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
485 m3
Perceel
164 m2
Woonoppervlakte
137 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Bouwjaar
1975
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.