listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 598.000

Vosselaerstraat 3

Biezenmortel
  • 4 slaapkamers
  • 149 Woonoppervlakte
  • 472 m2
Op een gunstige locatie in Biezenmortel gelegen, ruime en vrijstaande woning in een heerlijk rustige straat met vergelijkbare vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Fraaie tuin rondom de woning met aan de achterzijde over de volle breedte een berging met aangrenzend een carport. De woning heeft vier royale slaapkamers, een ruime zolder, een speels ingedeelde woonkamer en een woonkeuken. 

Biezenmortel is landelijk gelegen en ligt nabij Udenhout, aan de rand van natuurgebied De Leemputten en de Loonse en Drunense Duinen. Vanuit Biezenmortel zijn de uitvalswegen naar omliggende dorpen en steden zeer goed bereikbaar. In deze vriendelijke woonomgeving is het heerlijk en rustig wonen.


INDELING

Begane grond

Middels de voortuin bereikt u de entree. Entree in royale hal met de trapopgang naar de verdieping, meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet en een fonteintje. 
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de woonkeuken. 
De woonkamer heeft een speelse indeling met een centraal gelegen houtkachel (nog in gebruik) en zowel aan het zit- als aan het eetgedeelte is een erker geplaatst. De woonkamer, de keuken en de hal zijn afgewerkt met een nette grijze tegelvloer met vloerverwarming. 
De woonkeuken is voorzien van een hoekopstelling met apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met Itho afzuigkap, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en een oven. In de keuken is ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
Vanuit de keuken toegang tot de praktische bijkeuken met loopdeur naar de achtertuin, de aansluiting voor de wasmachine/droger en extra bergruimte. 


1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de zolderverdieping. Op de verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers aanwezig waarvan twee voorzien van een nette laminaat vloer en de grote slaapkamer is afgewerkt met een lichte vloerbedekking. 
De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren en heeft een fijne inloopdouche met glazen douchewand, dubbele wastafel met meubel en spiegelkasten en zwevend toilet.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Deze zolder is verdeeld in een voorzolder met dakraam en een doorgang naar de zolderkamer met dakraam en de kast met de opstelling van de Cv-ketel. De zolderkamer wordt momenteel gebruikt als sport- en extra bergruimte. 


Buiten

De tuin is grotendeels rondom de woning gelegen. Nette voortuin met gazon en toegang tot de entree. Via een zijpoort is de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is voorzien van terras en gazon en is geheel omsloten, deels door een haag, deels door een schutting. Achter in de tuin is de vijver gelegen en heb je toegang tot de berging en de carport (momenteel als extra leefruimte ingericht). 
De carport is voorzien van hard houten vloer (steenschotten) en kleine bergzolder en een glazen pui naar de tuin toe. Er is een elektrisch bedienbare sectionaaldeur aanwezig zodat de carport ook voor stalling gebruikt kan worden. Aan de carport grenst de stenen berging met bergzolder en elektra. In de berging is ook de omvormer van de zonnepanelen aanwezig. De zonnepanelen liggen op het dak van de berging, maar liefst 10 stuks. 

Bijzonderheden:
- hybride Cv-ketel geplaatst in 2023, deze ketel is toekomst bestending;
- de spouw is in 2015 extra geïsoleerd met PS schuimparels;
- de zonnepanelen zijn geplaatst in september 2020 en zijn eigendom;
- vloerisolatie is aanwezig;
- vaatwasser is recent vernieuwd;
- de woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas en dubbele beglazing.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 598.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
554 m3
Perceel
472 m2
Woonoppervlakte
149 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
45 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.