listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 255.000

Heuvelstraat 156

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 69 Woonoppervlakte
Wonen hartje centrum in een instapklaar modern afgewerkt ruim appartement, gelegen op de 1e woonlaag, met een balkon op het zuiden en berging in de kelder. 
Wonen midden in het bruisende stadshart van Tilburg! Met alle voorzieningen (winkels, horeca, schouwburg, stadspark en uitgaansgelegenheden) als ook het Centraal Station, Universiteit van Tilburg, binnen enkele minuten zowel lopend als met de fiets goed bereikbaar. Uiteraard beschikt het complex over een liftinstallatie!

Het appartement is ruimtelijk, heeft veel licht en is netjes afgewerkt. De woning kijkt uit over de Schouwburgpromenade en ligt vlakbij de binnenstad en het Dwaalgebied. Er is een moderne lichte keuken met inbouwapparatuur (2017),  de badkamer beschikt over een douche, apart toilet en 2 slaapkamers en woonkamer. 

Heerlijk wonen in de bruisende binnenstad! 

INDELING

Kelder

Met eigen afsluitbare berging.


Begane grond

Centraal afgesloten entree, ontvangsthal met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en lift. 


1e verdieping

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van het complex, dat zich resulteert in een fraai weids uitzicht aan beide zijden over de stad. 

U komt het appartement binnen in de ruime hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken van dit lichte appartement. De hal met stucwerkwanden, doorlopende laminaatvloer geeft toegang tot alle vertrekken en u treft er de meterkast en een diepe inbouwkast/provisiekast. 

De licht ingerichte moderne keuken is gelegen aan de galerijkant en voorzien van een tegelvloer. Als inbouwapparatuur treft u: koelkast met vriesvakje, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Verder is er voldoende kastruimte en is de keuken afgewerkt met een kunststof aanrechtblad. 

Toiletruimte met vrijhangend closet met fonteintje.

Badkamer voorzien van vaste wastafel met ombouwmeubel en douche. 

De woonkamer heeft heerlijk grote raampartijen met vrij uitzicht over de Schouwburgring. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en gestukadoorde wanden. Het balkon is voorzien van een groot zonnescherm, grenst aan de woonkamer en de eetkamer (of u kunt deze kamer gebruiken als de 2e slaapkamer of werkkamer) het balkon is gelegen op het Zuiden en biedt een heerlijk vrij uitzicht. 

Slaapkamer gelegen aan de galerijzijde is voorzien van een nette laminaatvloer. 


Omgeving

Het complex heeft een ingang aan de Heuvelstraat én aan de Nieuwlandstraat.
Zodra je het appartement uitloopt, loop je meteen het Dwaalgebied in. Hier kun je gezellig winkelen, een drankje doen op een van de vele terrasjes of picknicken om de hoek in het park. Koffiezaken, eettentjes, restaurants, de bekende Happy Italy, vele kroegen, de kapper, beautysalons, de supermarkt, zelfs de Schouwburg, bevinden zich allemaal binnen handbereik.
Het Centraal Station ligt op een kleine 500 meter, 7 minuten lopen van huis. Met een parkeervergunning kan voor de deur geparkeerd worden.

Algemeen:
- fijn appartement gelegen midden in het centrum
- lift aanwezig
- 1e woonlaag met vrij uitzicht
- bijdrage VvE € 191,53 per maand 
- eigen berging in het souterrain
- het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming
 
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 255.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
228 m3
Woonoppervlakte
69 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.