listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 365.000

Vlettevaart 59

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 110 Woonoppervlakte
  • 294 m2
In geliefde woonwijk "De Blaak" ligt deze hoekwoning met garage. De woning grenst aan de achterzijde aan het water en aan de voorzijde aan een rustig woonerf.

Indeling: begane grond:
entree/hal met toiletruimte en meterkast. In de meterkast bevinden zich voldoende groepen.
Sfeervolle woonkamer met open haard en open trap naar eerste verdieping. Aan de achterzijde is er door de schuifpui en de grote raampartijen fraai zicht op de tuin en het water. De gehele begane grond is voorzien van een travertin vloer.

Sfeervolle woonkeuken met de toegang naar de tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een inductiekookplaat met afzuigkap en een combi-oven/magnetron.
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Boven de bijkeuken is via een vaste trap de bergzolder te bereiken.

Aan de voorzijde bevindt zich een oprit met parkeermogelijkheid voor twee auto's. De vrijstaande garage van circa 7,84 x 2,48 meter en biedt mede door de hoge kap veel bergruimte.

Eerste verdieping:
overloop, royale ouderslaapkamer voorzien van wastafel aan voorzijde, het zicht tot in de nok zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Twee slaapkamers aan achterzijde, waarvan 1 met wastafel, de derde slaapkamer heeft ook zicht tot in de nok. Geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop is via een vlizotrap de bergzolder te bereiken. Hier bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit Trendline 2016).

Tuin:
Achtertuin op het zuidoosten met prachtig uitzicht over het water. De tuin beschikt over een terras, gazon en diverse plantenborders. Achterom via poort aan de zijkant van het huis.

Algemeen:
- de woning is voorzien van 9 zonnepanelen.
- ideale ligging, aan de rand van een natuurgebied en op 5 minuten fietsafstand van winkelcentrum De Blaak, scholen en sportfaciliteiten.
- directe nabijheid van de uitvalswegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
489 m3
Perceel
294 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
19 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.