listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 325.000

Lanciersstraat 92 a

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 83 Woonoppervlakte
  • 145 m2
In de populaire woonwijk Hoogvenne, op loopafstand van het stadscentrum en de Piushaven gelegen treft u deze goed onderhouden hoekwoning met grote garage. De woning beschikt over een drietal slaapkamers, badkamer en bergzolder en over een gezellige stadstuin.

De Lanciersstraat is een straat met eenrichtingsverkeer, gesitueerd tussen de Piushaven en de Sint Josephstraat. Kinderopvang en basisonderwijs zijn maar een paar minuten lopen en aan de Piushaven zie je een mooie mix van woningen, winkels en toffe restaurants. Tegelijk is het maar 500 meter lopen naar het Piusplein; het startpunt van een dagje winkelen of een avondje uit. Zin in een wandeling of hou je van hardlopen? Aan de overzijde van het Wilhelminakanaal ligt natuurgebied Moerenburg.

Indeling begane grond

Entree/hal met trapopgang, garderobe, toilet (hangcloset) en meterkast (vernieuwd in 2022) met 3 fase krachtstroom. De voordeur en het raam op de begane grond aan de voorzijde zijn voorzien van glas-in-lood bovenlichten in dubbele beglazing. Toegang tot de gezellige woonkamer met trapkast en openslaande tuindeuren. De gehele begane grondvloer is voorzien van een tegelvloer in houtmotief. De keuken dient door de nieuwe eigenaar zelf geplaatst te worden, alle aansluitingen zijn aanwezig. Omdat de woning op nummer 94a ook in bezit is van deze eigenaar (en de keuken daar gesitueerd is) is er nog geen keuken in deze woning. Die heeft er voorheen uiteraard wel gezeten.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en een badkamer annex wasruimte. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer en de badkamer beschikt over een douche in cabine, een hangcloset, wastafel, decorradiator en is verder volledig betegeld. De overloop beschikt over toegang tot de bergzolder via een vlizotrap en een airconditioning. Op de bergzolder treft u de cv combiketel (ca. 14 jaar oud).

Tweede verdieping
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin

Keurig aangelegd voortuintje (met vergunning aangelegd) en naast de woning ligt een inrit met erfdienstbaarheid voor de omwonenden. Deze biedt toegang tot de achtertuin via een poort maar ook tot de achtergelegen garage welke is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. De schutting werd recentelijk vernieuwd (2021). De tuin is gezellig aangelegd en voorzien van elektra en een buitenkraan.

Algemeen

* De dakkapellen zijn nieuw geplaatst en uitgevoerd in kunststof.
* Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met HR++ beglazing.
* Geheel voorzien van rolluiken, grotendeels elektrisch bedienbaar, op de verdieping zijn deze ingebouwd.
* De garage beschikt over een loopdeur uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 325.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
324 m3
Perceel
145 m2
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
19 m2
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
1986

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.