listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 235.000

Louis Bouwmeesterplein 32

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 70 Woonoppervlakte
Midden in de bruisende binnenstad van Tilburg ligt ruime 4-kamer appartement met 2 balkons. Winkels, horeca en uitgaansgelegenheden, als het centraal station zijn binnen enkele minuten zowel lopend als met de fiets goed te bereiken. de diverse uitvalswegen naar de omliggende steden zijn snel te bereiken.

Begane grond:
Via de centrale entree met de postbussen gaat men via het trappenhuis naar de 1e verdieping om de diverse appartementen te bereiken. Het souterrain met de bergingen is via een aparte entree te bereiken. In het complex is geen lift aanwezig.

Verdieping:
Hal: Via de hal met intercominstallatie en meterkast zijn de woonvertrekken bereikbaar.

Keuken: De lichte nette keuken is gedeeltelijk betegeld en bevindt zich aan de voorzijde van het complex. De keuken is voorzien van een radiator en water-en gasaansluiting.
Door de vele boven- en onderkasten is er meer dan voldoende opbergruimte aanwezig in de keuken. Middels een loopdeur krijgt u toegang tot een balkon. Dit balkon is gelegen aan de zonnige kant (zuid) met uitzicht op de garage Louis Bouwmeesterplein, de fontein op het Sint Annapleintje en de supermarkt.

Toilet: het gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een fonteintje.

Woonkamer, (voorheen type doorzon woonkamer) De woonkamer kijkt uit op de Schouwburgring en heeft toegang tot het 2e balkon. Vanuit de woonkamer is één van de slaapkamer te bereiken. De woonkamer is verkleind zodat er een 3e slaapkamer gerealiseerd is.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers.
De kleinste kamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer, nu in gebruik als kledingkamer/waskamer. De tweede slaapkamer tevens gelegen aan de voorzijde voorzien van laminaatvloer en toegang tot het balkon. De derde slaapkamer vinden we aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de Schouwburgring. Deze slaapkamer biedt toegang tot de badkamer en de woonkamer.

Badkamer: De eenvoudige badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een vaste wastafel, ligbad en een elektrische boiler (eigendom)
Via de badkamer zijn de slaapkamer en de hal te bereiken.

Kenmerken:
- Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming
- Het appartement beschikt over 2 balkons met vrij uitzicht
- Gelegen op een gewilde locatie midden in het centrum
- Het appartement is voorzien van een berging die zich in de kelder bevindt
- Parkeer vergunning € 125,- per jaar
- VvE kosten € 234,= inclusief € 95,- voorschot verwarmingskosten
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 235.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
228 m3
Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Bouwjaar
1963
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.