listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 385.000

Ambonstraat 3

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 113 Woonoppervlakte
  • 113 m2
Een unieke kans! In deze jaren 30-woning is de sfeervolle uitstraling met originele elementen behouden gebleven. Maar de woning is in 2018 volledig gerenoveerd. Deze instapklare woning is voorzien van isolatie, vernieuwde leidingen en afvoeren, vernieuwde elektra, vernieuwde platte daken en dakgoten, alle muren zijn opnieuw gestuukt, alles is opnieuw geschilderd en de buitenkant is in 2023 nogmaals geschilderd. Het huis heeft  een moderne, eigentijdse inpandige afwerking.

De woning is zeer gunstig gelegen nabij het centrum van Tilburg en nabij de uitvalswegen naar omliggende steden en dorpen. Winkels en overige voorzieningen zijn goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur, met vergunning. 


INDELING

Begane grond

Entree in vestibule met tochtdeur naar de hal. De vestibule/hal is voorzien van originele tegels, glas-in-lood en een mooie houten vloer. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en suite. De woonkamer is voorzien van een massief eikenhouten vloer en gestuukte wanden. De woonkamer wordt middels schuifdeuren verdeeld in een leuke eetkamer aan de voorzijde en een zitkamer met schouw (schoorsteen kan gebruikt worden) aan de achterzijde. Vanuit de kamer is er toegang tot de tuin middels openslaande tuindeuren. 
De keuken heeft een rechte opstelling onder het raam en hoge kasten met apparatuur tegen de muur. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een combi/magnetron. En ook hier zijn weer originele elementen aanwezig zoals wandtegels en paneeldeuren. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot een praktische kelder.  
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met loopdeur naar de tuin, toegang tot toiletruimte en badkamer. Toiletruimte met een zwevend closet (aansluiting voor fonteintje is aanwezig). Kast met de opstelling van de Cv-ketel (Remeha Avanta). Badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Hier is mechanische ventilatie aanwezig en een raam voor de natuurlijke ventilatie. In de badkamer is de aansluiting voor de wasapparatuur netjes weggewerkt in een kast met extra legplank. 


1e verdieping

Overloop met deur naar het platte dak, toiletruimte en de trapopgang naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn twee royale slaapkamers aanwezig met de mogelijkheid voor drie slaapkamers. De kamer aan de voorzijde kan eenvoudig worden gesplitst. Tijdens de renovatie in 2018 is hier al rekening mee gehouden. Denk aan splitsing van de elektra en de beide deuren zijn in de kamer aanwezig.  De verdieping is voorzien van een volle berkenhouten vloer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en moderne inpandige afwerking. Tussen de slaapkamers is het 2e toilet gelegen, deze is voorzien van een zwevend closet met fonteintje.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Grote mooi afgewerkte ruimte met het houten spant in het zicht, momenteel in gebruik als slaapkamer. Aan de voorzijde is een dakkapel aanwezig en aan de achterzijde een groot dakraam. Er is een voorbereiding voor water en afvoer getroffen in deze ruimte. Het geheel is voorzien van een volle eiken vloer en de wanden en het dak zijn voorzien van stucwerk. 


Buiten

Middels een gedeelde poort is de achtertuin te bereiken. Ook de achtertuin, gelegen op het noordwesten, is volledig vernieuwd. Er zijn nieuwe schuttingen geplaatst, het straatwerk met plantenborders is vernieuwd en er is een sfeervolle houten loungeruimte  geplaatst. De houten loungeruimte is voorzien van elektra en een werkkast, hier is het heerlijk genieten van de middag- en avondzon. De tuin is aan de achterzijde vrij gelegen. 

Bijzonderheden:
• volledig gerenoveerde en gemoderniseerde jaren 30-woning;
• de woning is grotendeels voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie;
• grotendeels voorzien van HR++, glas-in-lood uitgezonderd;
• al het leidingwerk is vernieuwd, waterleiding, elektra, riolering en verwarming;
• moderne keuken, badkamer en toiletten;
• energielabel C.


 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 385.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
408 m3
Perceel
113 m2
Woonoppervlakte
113 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
1 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Overig inpandige ruimte
2 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.