listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 495.000

Kwaadeindstraat 122

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 134 Woonoppervlakte
  • 232 m2
Op heerlijke locatie treft u deze prachtige en aan de achterzijde uitgebouwde hoekwoning met garage aan. De woning is met uitstekende materialen afgewerkt en beschikt over een volledig nieuwe gevlinderde en geïsoleerde betonvloer, een compleet nieuw dak met zonnepanelen (4.000 kW per jaar), volledig nieuwe elektra en riolering en nieuwe badkamer en woonkeuken. Met andere woorden als u een instapklaar modern huis zoekt met tuin op het zuiden én een garage, dan bent u naar deze woning op zoek!


INDELING 

Begane grond

Entree/hal met trapopgang, gemoderniseerde meterkast en opstelling unit vloerverwarming, garderobekast en modern (hang-)closet met fontein. Trapkast/provisieruimte. Toegang tot de sfeervolle L-vormige living met zitgedeelte aan de voorzijde met gashaard en via het eetgedeelte in open verbinding met de uitgebouwde woonkeuken. Deze is voorzien van een prachtig modern kookeiland met vier pits inductiekookplaat met ingebouwd Bora afzuigsysteem, spoelbak met Quooker, vaatwasser en achterwand met extra grote koelkast en twee ovens (Siemens). Openslaande tuindeuren en draai-/kiep loopdeur naar de tuin. De gehele begane grondvloer werd volledig volgestort, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en een gevlinderde betonvloer.


Eerste verdieping

Overloop met vaste kast en toegang tot drie slaapkamers en de volledig nieuwe badkamer. De eerste slaapkamer is in gebruik als kastenkamer en beschikt over een schuifkastenwand. De tweede (royale) slaapkamer is net als de eerste kamer aan de voorzijde gelegen en de derde (royale) slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer (2021) voorziet in een ligbad, hangcloset, inloop-/regendouche, design wastafel in meubel, spiegel met verlichting, decorradiator en plafond met inbouwspots. 


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Overloop met airconditioning, twee Velux dakramen en opstelling Remeha combiketel (2020) alsmede opstelling wasmachine en droger. Toegang tot een aan de voorzijde gelegen werk-/slaapkamer en aan de achterzijde een slaapkamer met fontein. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.


Tuin

Fraai aangelegde voortuin met oprit en poort met toegang tot de achtertuin en garage. De achtertuin is in 2019 aangelegd met gazon-bestrating, verlichting en leilindes. Toegang tot de vrijstaande garage met openslaande deuren en elektra. Verder is de garage in spouw opgetrokken en beschikt deze over daglichttoetreding.


Algemeen
* Het complete dak van de woning inclusief gordingen, isolatie en pannen is vernieuwd;
* De woning is grotendeels voorzien van stucwerk;
* Zinken hemelwaterafvoeren;
* Compleet nieuwe riolering en elektra;
* 13 zonnepanelen met een opbrengst van 4.000 kW per jaar;
* Plat dak aanbouw in 2021 vernieuwd.

Buurtgegevens
De Kwaadeindstraat is een doorgaande straat die uitkomt op de Ringbaan West. Ideale ontsluitingsweg richting, Breda, Eindhoven, Kaatsheuvel en Waalwijk. Prima straat om in te wonen waar voornamelijk woningen uit de jaren 30 staan, panden met uitstraling. Het stadscentrum is op nog geen 10 minuten fietsafstand.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
473 m3
Perceel
232 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
15 m2
Bouwjaar
1963
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.