listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 498.500

Ravellaan 22

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 128 Woonoppervlakte
  • 403 m2
Op uitstekende en rustige locatie in Tilburg-Noord ("De Goudkust") treft u deze royale twee-onder-een-kapwoning met tuin op het zuidwesten, garage en oprit. De woning ligt op de hoek met de Massenetlaan en daardoor net een tikkeltje vrijer.

Met drie royale slaapkamers en een grote badkamer op de verdieping, alsmede een grote zolderverdieping met mogelijkheden voor meerdere kamers is dit de ideale woning met uw gezin en/of voor kantoor aan huis. Bovendien vlakbij de uitvalswegen richting Waalwijk-Den Bosch en Breda-Eindhoven!

Indeling begane grond

Gezellige, lichte entree/hal met trapopgang, garderobe meterkast en volledig betegeld toilet met fontein. Toegang tot de L-vormige living met zitgedeelte voorzien van houthaard aan de voorzijde en eetkamer met keuken aan de achterzijde. Via de eetkamer door middel van een schuifpui toegang tot het terras. De keuken is open en beschikt over een keukenblok met inbouwapparatuur te weten: vier pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. De keuken is gescheiden van het eetgedeelte door middel van een iets verhoogde ontbijt bar. Aansluitend aan de keuken treft u de bijkeuken met loopdeur naar de tuin en voorzien van wasmachine aansluiting. Hier heeft u ook een grote, diepe kelderkast voor proviand en opslag.

Eerste verdieping

Overloop met een diepe vaste kast, toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De riante hoofdslaapkamer is voorzien van twee vaste kasten en biedt toegang tot de badkamer. Slaapkamers twee en drie liggen aan de voorzijde van de woning, betreffen beide prima (kinder-) kamers en beschikken over 1 respectievelijk 2 vaste kasten. De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ligbad, dubbele wastafel in meubel met spiegelkast met verlichting en een douche in cabine. De badkamer is volledig betegeld en biedt toegang tot het balkon.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Grote zolderverdieping met mogelijkheid voor meerdere slaapkamers. De zolder beschikt over veel bergruimte alsmede over de opstelling van de CV ketel (Remeha) en de boiler (Remeha) beiden uit 2005. De boiler beschikt over een retourleiding met de keuken waardoor u onmiddellijk over warm water in de keuken beschikt.

Tuin

Fraai aangelegde voor,- zij,- en achtertuin. Aan de voorzijde een prachtige beukenboom, gazon en borders. Oprit met toegang tot de diepe garage. Deze is in spouw opgetrokken en voorzien van elektra. De achtertuin is op het zonnige westen gelegen en beschikt over diverse plantenborders en sierbestrating.

Algemeen

- Hardhouten kozijnen met grotendeels enkele beglazing
- Aan de achterzijde op de begane grond is de woning voorzien van zonwering
- Betonnen vloeren
- Schilderwerk buiten in 2018 uitgevoerd
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 498.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
550 m3
Perceel
403 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
25 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Overig inpandige ruimte
28 m2
Bouwjaar
1977
Energielabel
C
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.