listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 375.000

Esschebaan 118

Oisterwijk
  • 2 slaapkamers
  • 110 Woonoppervlakte
Instapklaar, gemoderniseerd 3-kamerappartement in servicecomplex Burghtweide.
• In 2016 geheel vernieuwd.
• Hedendaags wooncomfort.
• Luxueuze afwerking.
• Zonnig balkon.
• Prachtig weids uitzicht (op de achtste etage gelegen).

Dit appartement mogen we terecht instapklaar noemen. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over Oisterwijk, ziet u de skyline van Tilburg en geniet u aan het einde van de dag van de zonsondergang. Het appartement beschikt over een inpandige berging, een wijnkast in de kelder en over een garage op eigen terrein.

Wonen in het luxueuze servicecomplex Burghtweide betekent zelfstandig wonen met behoud van privacy in een veilige woonomgeving. Wonen op het niveau dat past bij uw stijl van leven.

Het complex is zeer centraal gelegen t.o.v. het gezellige en karakteristieke Oisterwijkse dorpscentrum met de vele voorzieningen, het centraal station en de diverse uitvalswegen. Verder ligt Burghtweide te midden van een fraai aangelegd park met directe aansluiting op de fiets- en wandelpaden van het natuurgebied de Kampina.

Woonoppervlakte: ca. 110 m²
Inhoud ca. 300 m³
Bijdrage VvE : € 855,-- per maand (servicekosten, inclusief bijdrage groot onderhoudsfonds).

U bereikt het appartement middels één van de twee recentelijk vernieuwde liften of via de trap.

Indeling appartement:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de diverse ruimten; de woonkamer met open keuken, de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, de 2e slaap/werkkamer, de gasten douche/toiletruimte en de inpandige berging.

In de royale woonkamer (ca. 40 m2) is sprake van veel lichtinval en heeft u aan alle zijden fraai uitzicht. De woonkamer is voorzien van een elektrische sfeerhaard en middels een schuifpui is er toegang naar het balkon. Dit is een heerlijke buitenruimte die is voorzien van houten vloerdelen en windvrije balkonbeglazing met schuiframen. U kunt hier de hele dag genieten van de zon en het uitzicht.
De open keuken is ingericht met een eigentijds (kleur:taupe) keukenblok met spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieskast.
De ruime hoofdslaapkamer (ca.19 m² ) is zeer rustig gelegen, is middels een schuifdeur vanuit de hal te bereiken en beschikt over 2 vaste kasten. Aangrenzend (eveneens middels schuifdeur bereikbaar) is de moderne badkamer gelegen, die is ingericht met een douche, vrij hangend toilet, dubbele wastafel, spiegelkast en 2 bijpassende kastjes. De badkamer is geheel betegeld (o.a. anti-slip vloertegels) en voorzien van licht/bewegingssensoren. De tweede slaap/studeerkamer (ca.11 m² ) heeft een op-maat kastenwand en uitzicht op het balkon. Voor gasten is er een eigen douche/toiletruimte met douche, vrijhangend toilet, wastafel en spiegelkast. In de ruime inpandige berging zijn de aansluiting voor de wasmachine.
Nabij de entree van het appartement bevinden zich 2 kasten met daarin de meterkast en de (huur)boiler. In de kelder van het gebouw heeft u de beschikking over een wijnvak. Op het eigen terrein is een garage (nummer 61) gelegen met elektrisch bedienbare garagedeur. Verder zijn er gezamenlijke fietsenbergingen.

Bijzonderheden van dit appartement:
• Het appartement is in 2016 geheel verbouwd en gemoderniseerd, waardoor er sprake is van een eigentijds, zeer sfeervol appartement met hedendaags wooncomfort.
• Het appartement is voorzien van vernieuwde draai-kiepramen met dubbel glas HR++.
• Elektrisch bedienbaar zonneluifel in de woonkamer.
• De wanden en plafonds (v.v. inbouw ledverlichting) zijn afgewerkt met stucwerk. De vloeren met tapijt en tegels.
• Drempelloos appartement met brede (schuif)deuren.
• Nieuwe c.v.-radiatoren, stopcontacten en schakelmateriaal.
• Airconditioning in woonkamer en hoofdslaapkamer.
• Diverse rookmelders.
• Afsluitbaar balkon met nieuwe schuifwanden en houten vloerafwerking.
• In de koopovereenkomst zullen een niet-bewoningsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.

INFORMATIE DE BURGHTWEIDE

Wonen in Burghtweide betekent zelfstandig, maar ook levensloopbestendig wonen. Indien nodig kan in de toekomst een beroep worden gedaan op de zorgvoorzieningen. Het servicecomplex de Burghtweide bestaat uit 69 appartementen, garages, een gezellige foyer en een restaurant. Verder is er een fraai aangelegde tuin die voor alle bewoners toegankelijk is.

Burghtweide biedt u ruimte en rust, sfeer en comfort en optimale service. Er zijn veel voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, zoals fitnessruimte, restaurant, logeerkamers, de foyer met leeshoek,

biljartruimte, kapsalon en schoonheidssalon. Verder kunt u zich aansluiten bij de dames-en herensoos, de wandelclub of de gymnastiekclub

De maandelijkse bijdrage aan de VvE bestaat uit de servicekosten en een bijdrage groot onderhoud. In deze bijdrage zijn o.a. inbegrepen: het verbruik van water van het appartement, diverse verzekeringspremies, personeelskosten, onderhoud van het gebouw, tuin en inventaris.

De VVE is actief en gezond. Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd.

Graag informeren wij u nader over het unieke serviceconcept (voorzieningen en diensten) van Burghtweide. Meer informatie vindt u ook op de uitgebreide website :
www.burghtweide.nl
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
300 m3
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
18 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.