listing_gallery

Beschikbaar
Koopsom € 650.000

Magazijnstraat 3 39

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 99 Woonoppervlakte
Op een toplocatie in hartje centrum op de twintigste verdieping bieden wij dit drie kamer appartement met loggia aan. Het appartement is gelegen in het klassieke en elegante nieuwe gebouw “De Bankier.” Door de ligging midden in het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand. Het appartement kent een fenomenaal uitzicht over de Spoorlaan en de Spoorzone.

De Bankier dankt haar naam aan het monumentale pand dat in 1954 werd gebouwd voor de bank van Van Mierlo en Zoon aan de Spoorlaan. Dit ruim vijfenzestig jaar oude iconische pand wordt door De Bankier nieuw leven in geblazen. De Bankier is een 76 meter hoge woontoren met luxe stadsappartementen. Het appartementencomplex is voorzien van twee liften.

Het appartement is volledig geïsoleerd en de buitenschil is voorzien van triple glas, op de balkon pui na. Het wooncomfort is daarnaast erg hoog doordat het appartement volledig is voorzien van vloerverwarming en gericht op de toekomst met een warmteregeling die via een waterwarmtepomp gaat. In de zomer zorgt de warmtepomp ervoor dat er koel water door de leidingen van de vloerverwarming stroomt wat zorgt voor een topkoeling en waardoor de temperatuur in het appartement aangenaam blijft. Een groot bijkomend voordeel is dat het appartement geen radiatoren heeft (op de badkamer na)! Hierdoor heeft het appartement een energielabel van maar liefst A+++.

Het complex is op de hoek Spoorlaan – Magazijnstraat gelegen in het bruisende centrum van Tilburg. Tal van winkels, restaurants, terrasjes, het Pieter Vreedeplein, Centraal Station, Schouwburg en bioscoop zijn om de hoek gelegen. Daarnaast bevinden de populaire Spoorzone, de hippe Piushaven, scholen, het Spoorpark en musea zich in de buurt.
Diverse uitvalswegen waaronder de A65 en A58 richting onder andere de steden Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn nabij gelegen.

Begane grond
Statige entree van bijna 6 meter hoog. De hal geeft toegang tot twee personenliften en het trappenhuis. De entreedeur van het gebouw is voorzien van een Bringme Bell (videofooninstallatie) die op een veilige manier toegang verschaft aan koeriers/ leveranciers, zodat pakjes en boodschappen afgeleverd kunnen worden, ook als je niet aanwezig bent. Bezoekers die zich aanmelden worden rechtstreeks via de videofoon verbonden met je mobiele telefoon of tablet. Camerabeveiliging en nachtverlichting zorgen voor een veilig gevoel in de entreehal.

Parkeerplaats 1e verdieping
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, toegankelijk via de Magazijnstraat.

Fietsenstalling 1e verdieping
Via een aparte entree is met de trap de fietsenstalling te bereiken. Het appartement heeft twee fiets parkeerplaatsen in de fietsenstalling. Middels een fietstransportsysteem kan de fiets, nagenoeg zonder krachtinspanning naar beneden en boven worden begeleid.

Appartement 20e verdieping
Entree/hal met toiletruimte, inpandige berging/bijkeuken met opstelling technische installaties en aansluitingen voor de wasapparatuur, tweede berg-/ provisieruimte. Luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met fraai meubel. Royale woonkamer van ca. 44 m² (inclusief keuken) met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een schitterend uitzicht over de stad. Moderne keuken met kookeiland en inbouwapparatuur (inductiekookplaat met afzuiging, combi-oven, vaatwasser en koel/vries combinatie). Twee ruime slaapkamers van circa 15 m² en circa 12 m².Het appartement is voorzien van stucwerk wanden en plafonds en een PVC vloerafwerking door het gehele appartement in visgraat 'houtlook'. Loggia circa 10 m² op het zuidwesten gelegen.

Algemeen
- Nieuw drie kamer appartement met parkeerplaats op een toplocatie midden in het centrum.
- Het complex wordt voorzien van zonnepanelen voor het algemeen verbruik, wat zorgt voor een besparing in de maandelijkse servicekosten.
- Afval wordt in ondergrondse containers in het openbaar gebied ingezameld.
- Het complex is voorzien van een collectieve warmtepompinstallatie. Dit collectieve systeem is in eigendom en beheer van de exploitant. Hiervoor dient naast het eigen verbruik maandelijks een vastrecht te worden betaald.
- Het appartement wordt vrij op naam verkocht, alle kosten behorende bij de overdracht zoals overdrachtsbelasting en notariskosten, zijn derhalve voor rekening VERKOPER.
- Bijdrage VvE: €116,78 per maand (exclusief energiekosten).
- Bijdrage parkeerplaats: €43,07 per parkeerplaats per maand.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Koopsom
€ 650.000
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
327 m3
Woonoppervlakte
99 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Bouwjaar
2023
Energielabel
A+++
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.