listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 349.000

Lage Witsiebaan 256

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 88 Woonoppervlakte
  • 116 m2
Op een fijn plekje in de wijk ’t Zand vindt u deze keurige middenwoning met ruime stenen berging/garage. De woning is aan een brede boomrijke straat gelegen nabij winkelcentrum Westermarkt en het Wandelbos.

De woning heeft een lichte woonkamer en een aparte moderne keuken. Op de verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, een derde slaapkamer en nette badkamer. De zolder beschikt over een voorzolder en nog een riante derde kamer welke veel bergruimte biedt achter de knieschotten.


INDELING

Begane grond

Ruime entree met tegelvloer, trapopgang naar de eerste verdieping en volledig betegelde toiletruimte met toilet en fontein.

Woonkamer met met veel lichtinval. De woonkamer beschikt over grote raampartijen en biedt aan de achterzijde middels een separate deur toegang naar de tuin.

De nette keuken is vanuit de entree/hal bereikbaar. De onder- en bovenkasten zorgen voor veel opbergruimte en zijn in neutrale kleurstelling afgewerkt. Keuken beschikt over inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vriezer. Tevens bevindt zich in de keuken een ruime vaste kast. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de tuin te bereiken.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en wasruimte. 
Ruime slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een vaste kast. De kamer beschikt over een groot raam, waardoor het een heerlijk lichte kamer betreft. 

Slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De tweede slaapkamer beschikt tevens over een vaste wastafel.

De badkamer (voorheen slaapkamer) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze ruime en lichte badkamer is volledig betegeld in neutrale kleurstelling en voorzien van vrijhangend toilet, wastafel met lades en spiegel en inloopdouche. Middels de loopdeur, voorzien van melkglas, heeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning.

Wasruimte (gemaakt van de originele badkamer) is wat verouderd in afwerking. Deze ruimte is volledig betegeld en uitermate geschikt voor de wasmachine en droger.


Tweede verdieping

De tweede verdieping is opgedeeld in een voorzolder met de Cv-opstelling en beschikt over veel bergruimte achter de knieschotten. Tevens treft u hier een fijne zolderkamer met veel bergruimte. 

Tuin

De achtertuin biedt veel privacy en is volledig voorzien van bestrating. Grote stenen berging/garage voorzien van elektrische garagedeur en aansluitpunten voor de wasmachine. De elektrische garagedeur geeft toegang tot de achtergelegen straat met veel parkeermogelijkheid. 


Algemeen
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing.
- In de koopovereenkomst wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.
- Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
- Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 349.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
360 m3
Perceel
116 m2
Woonoppervlakte
88 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
20 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Overig inpandige ruimte
14 m2
Bouwjaar
1960
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.