listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 317.500

Moerkapellestraat 84

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 105 Woonoppervlakte
  • 138 m2
Leuke uitgebouwde tussenwoning met sfeervolle overkapping aan de woning en houten berging. De woning is gelegen in een rustige straat in de nabijheid van een speelparkje voor kinderen. Tevens is de uitvalsweg naar de Noordwest tangent goed bereikbaar en u bent binnen 5 minuten bij de A58.
De woning is gelegen in de woonwijk Leeuwerik (Reeshof). In de nabijheid bevinden zich winkelcentra, basisscholen en voortgezet onderwijs. Ook het NS-station en diverse sportfaciliteiten zijn op korte afstand gelegen.


INDELING

Begane grond

De gehele begane grond is in 2020 gemoderniseerd/gerenoveerd. De begane grond is volledig gestuukt en geschilderd, de vloer is vernieuwd, toiletruimte en keuken zijn vernieuwd. De binnendeuren zijn vervangen en deels is de groepenkast vernieuwd.
Entree in hal met garderoberuimte, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Moderne toiletruimte met zwevend closet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer. De keuken is gelegen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een Bora kookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging, koelkast, oven (zelfreinigend) en een Quooker kraan. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Een grote slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers) met Velux dakramen en een vaste kast. Een slaapkamer aan de voorzijde, beide kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. Badkamer met douche in een cabine, zwevend toilet en wastafel in meubel. De badkamer is geheel betegeld. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Open zolderruimte met de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaap-/werkkamer. Hier is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig en de mechanische ventilatie. Er is voldoende bergruimte aanwezig achter de schotten en er treedt licht binnen door de twee dakramen. 


Buiten

Sfeervolle achtertuin met schitterende houten overkapping. De houten overkapping is afgewerkt met vlonders en een shutter, tevens is hier elektra aanwezig. Het geheel is zeer sfeervol. In de tuin is sierbestrating aanwezig, grind en een stukje kunstgras. Achter in de tuin staat de houten berging en is de achterom naar de brandgang aanwezig.  


Bijzonderheden:
- houten overkapping is geplaatst in 2020
- begane grond vloer is volledig gemoderniseerd in 2020
- groepenkast in 2020 gedeeltelijk vernieuwd
- energielabel A
- woning is aangesloten op stadverwarming
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 317.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
366 m3
Perceel
138 m2
Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m2
Bouwjaar
1997
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.